Glamglow Dreamduo

Iedereen heeft wel al eens gehoord over Glamglow, het verzorgingsmerk met de grote ster en het grote aanbod aan maskers. Ik hou ervan om mijn huid te verzorgen en een extra boost te geven, dus ik ben graag proefpersoon voor al hun maskertjes. Ik heb al twee varianten uitgetest, en ik vond ze allebei fantastisch. Toen ik werd uitgenodigd om het nieuwe Glamglow Dreamduo uit te testen, wist ik dan ook meteen dat ik daar de geknipte persoon voor was! Lees snel verder, want vandaag vertel ik je wat ik vind van het Glamglow Dreamduo.

Het Glamglow Dreamduo zit in de vertrouwde, glamoureuze Glamglow verpakking. De doos is heel glanzend, en reflecteert het licht in allerlei kleuren. Zo mooi! Het gaat uiteraard niet om de verpakking, maar om wat erin zit, maar bij Glamglow telt de verpakking voor mij toch een beetje mee. Het Glamglow Dreamduo belooft een hoop dingen, laten we er snel achter komen of hij zijn beloftes ook kan waarmaken!

Glamglow Dreamduo is een duo van een serum en een seal. Het is de bedoeling dat je de twee crèmes ’s avonds aanbrengt, en dan word je wakker met hollywood skin! Dit zijn de dingen die Glamglow belooft:

  • Afterglow;
  • Plump;
  • Stralend;
  • Egaal;
  • Gehydrateerd.

Het Glamglow Dreamduo zit – zoals alle andere Glamglow producten – in een prachtige pot. De pot is helemaal zilver en is echt een plaatje om in je badkamer te zetten!

Dreamserum

Links in het potje zie je het dreamserum. Het serum is de eerste stap van de behandeling, en is een vederlichte crème die snel intrekt. Het bevat groene koffie, groene thee en talloze anti-oxidanten en vitaminen voor een stralende huid.

Na ongeveer 30 seconden mag je overgaan naar de tweede stap.

Dreamseal

De grijze crème in het potje is het dreamseal, die je aanbrengt over het serum heen. Deze crème bevat hyaluronzuur en groene algen en plumpt je huid voor een vol en jeugdig effect.

Op de foto hierboven heb ik links het dreamserum op mijn gezicht gesmeerd, en rechts het dreamseal.

Het serum is inderdaad erg licht en trekt meteen in. Ik merk een subtiele geur op die er echt een verwenmoment van maken. Ik hou van serums!

De dreamseal crème is wat stroever om uit te smeren en voelt wat rijker aan. Door de grijze kleur was ik een beetje bang dat hij een grauw effect zou geven op mijn huid (ook al ging ik erna gewoon slapen), maar eens de crème uitgesmeerd is zie je daar niet veel meer van terug.

Na het aanbrengen ben ik flink gaan slapen, en toen ik wakker werd, kon ik niet wachten om het resultaat te zien. Om eerlijk te zijn had ik niet veel verwacht, want na één nacht kan je toch geen verschil zien? Maar toch merkte ik dat mijn huid wat meer gehydrateerd was dan anders, en ze zag er ook egaler uit. Ik vind dat best indrukwekkend na één keer gebruiken! Ik heb het duo ook een paar dagen erna gebruikt, en ik zou inderdaad kunnen zeggen dat mijn huid ’s ochtends make-up ready is als ik het Glamglow Dreamduo gebruik!

Conclusie

Wat word ik verwend met heerlijke producten! Het Glamglow Dreamduo is écht een fijn duo. Zowel het serum als de grijze seal crème doen echt hun werk, en zorgen ervoor dat mijn huid gehydrateerd en glad aanvoelt. ’s Ochtends sta ik op met een zachte huid, die helemaal klaar is om op te maken! Ik blijf deze zonder twijfel gebruiken tot hij leeg is!

Lees trouwens hier mijn review over het Glamglow Supermud masker, en die over het Glamglow Gravitymud masker!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.