OOTD: When In Doubt, Wear Pink

When in doubt, wear pink. Roze is zo’n trendy kleur, ik ziet het super vaak voorbij komen en ik word er écht blij van. Ik heb zelf echt héél weinig roze kledij, en dat vind ik zo jammer. Toen ik onlangs een superleuke roze bomber vond, werd ik enthousiast. Hij was er in superveel kleurtjes, maar de roze sprong er voor mij echt uit. Ik was vergeten wat een grote fan ik was van roze, en de bomber wakkerde dat weer helemaal aan in mij. Vandaag draag ik een outfit geïnspireerd door de kleur roze. Lees snel verder!

Ik ben echt helemaal weg van deze outfit!

Mijn bomber vond ik bij Bershka, hij was er in superveel kleurtjes en hij is gemaakt van een licht stofje. Het is een ideaal lentejasje, perfect voor dagen als vandaag. Ook mijn top is van Bershka, ik hou van blote schouders, en deze off-shoulder top is simpel, maar geeft toch een beetje glam aan mijn look. Bovendien is de top een béétje aan de korte kant, waardoor je nét een beetje buik ziet boven mijn high-waisted jeans die trouwens van Pull & Bear is. Dat vind ik wel leuk, het ziet er speels en zonnig uit.

De sneakers die ik erbij draag zijn mijn geliefde Adidas Superstars, hoe kan het ook anders, maar die in het mint groen. Ik vond de pastelkleurtjes van de sneakers en de bomber er wel leuk uitzien samen!

Hoe AWESOME is mijn awesome zonnebril? Ik vind hem écht zalig. Hij komt van ToSave.com, en hij was stiekem super cheap. Dat zou je niet zeggen, hé, ik vind dat hij er echt luxueus uitziet. Ook mijn halsketting komt van die website. Ik ga volgende week een paar dagen naar Portugal, ik heb echt behoefte om nog eens weg te gaan, en deze halsketting vond ik daarom heel gepast!

Bomer: Bershka // Off-shoulder top: Bershka // Jeans: Pull & Bear // Sneakers: Adidas // Zonnebril: ToSave.com // Halsketting: ToSave.com

Wat vind jij van roze? Zou jij deze outfit zelf dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.