New In: Yosmo Block

Ik heb zoveel make-up, en het ligt altijd overal. Mijn familie wordt er soms gek van! Ik slaag er maar niet in om alles goed en overzichtelijk te ordenen. Wat was ik daarom blij toen ik de makeup organizers van Yosmo tegenkwam. Ze hebben een aantal acryl makeup organizers voor elke make-up collectie, waarvan ik – uiteraard – de grootste kreeg. Ik kan echt niet wachten om hem te laten zien, dus lees snel verder!

Ik had al een aantal acryl bakjes, maar enkel van die kleintjes om je lipsticks in te bewaren. Deze is ideaal voor mij, want ik kan er gewoon al mijn dagelijkse make-up in kwijt! Dit is de Yosmo Block, dat is de grootste die ze hebben, maar ze hebben ook heel wat andere varianten.

De kwaliteit van het acryl is echt fantastisch. De organizer is heel stevig, maar wel perfect doorzichtig, zodat je je producten goed ziet liggen! De Yosmo Block heeft drie uitneembare lades, die gemakkelijk open en dicht gaan, en bovenaan kan je grotere producten en kwasten kwijt. Hoe leuk zijn ook de diamantvormige handgrepen aan de lades? Zo glam!

De Yosmo Block is 27 centimeter hoog, 23 centimeter breed en 23 centimeter diep. Het bovenste compartiment is 12 centimeter hoog, ideaal voor je verzorgingsproducten die recht moeten blijven staan.

Ik koos mijn favoriete producten uit, die ik het vaakst gebruik, en legde ze in mijn Yosmo Block. Ik had verwacht dat ze zouden beginnen schuiven als ik de lades open en dicht deed, maar door het acryl blijft alles goed op zijn plaats liggen!

Kijk nu hoe leuk dit eruit ziet? Waar mijn makeup eerst enorm rommelig en ongeorganiseerd was, is het nu altijd perfect opgeruimd en overzichtelijk. De Yosmo Block heeft een erg luxueuze uitstraling, dus mijn badkamer ziet er ook nog eens wat stijlvoller uit!

Elke keer dat ik een lade open, zie ik mijn make-up ordelijk liggen, en het maakt het ook gemakkelijk om het ordelijk te houden. Je kan de box trouwens gemakkelijk schoonmaken, maar je moet opletten met agressieve producten. Je wilt natuurlijk dat het acryl in perfecte staat blijft!

Conclusie

Wat ben ik blij met mijn Yosmo Block. Het maakt echt een groot verschil in mijn badkamer! Ik ben van mezelf niet zo’n ordelijk persoon, maar met deze doos wordt het wel heel gemakkelijk. Doordat hij helemaal van acryl gemaakt is, zie je alles perfect liggen, dus hoef je niet alle lades te openen om alles te vinden. Bovendien is het bakje voor kwasten superhandig! Ik zou gewoon niet meer zonder kunnen!

Kortingscode

Ik heb een kortingscode gekregen die ik met jullie mag delen. Als jij ook zo enthousiast bent over deze Yosmo Block of een andere organizer van Yosmo, kan je hem bestellen met 15% korting met de code silkeblogs!

Hoe organiseer jij je makeup?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.