Colour Love By The Insiders

Ik kleur mijn haar niet – oké, ik heb wel net de puntjes groen gekleurd, maar dat is er ondertussen alweer uit – maar ik vind het wel belangrijk om mijn lokken te verzorgen. Toen ik onlangs werd gevraagd om de haarproducten van The Insiders uit te proberen, ging ik daar graag op in. Ik probeerde een van hun shampoos en een masker uit, en vandaag vertel ik je mijn mening erover. Lees snel verder!

The Insiders – ik had zelf nog nooit van het merk gehoord – is een professioneel haarverzorgingsmerk met een aantal lijnen voor bijvoorbeeld een undone look, de sleek look, maar ook een lijn speciaal voor kleur. De Colour Love lijn, waarvan ik twee producten mocht uitproberen, bestaat uit twee shampoos en drie kleurmasker. De rode draad doorheen de lijn is het Colour Saver Complex, dat ervoor zorgt dat de kleur langer in je haar blijft en je haar glanzend wordt.

Stay With Me Colour Saver Shampoo

Hoewel ik mijn haar niet verf, gebruik ik wel regelmatig kleurshampoo. Ik vind het fijn om mijn haar te verzorgen, en dat is exact wat deze Stay With Me Colour Saver Shampoo van The Insiders doet. De shampoo werkt anti-statisch en is heel mild. Bovendien zit hij vol voedende ingrediënten als arganolie, kokosolie, zonnebloemextract en vitamine E.

De shampoo zit tussen een volumeshampoo en een verzorgende shampoo in. Ik heb hem nu een paar keer gebruikt, en ik merk dat hij erg licht is. Het is even masseren om de shampoo te doen schuimen, maar mijn haar voelt erna wel erg schoon én verzorgd aan. Het pompsysteem is trouwens heel handig!

Beautiful Blonde Colour Mask

Ik kreeg het masker voor blondines opgestuurd, uiteraard, en dat zorgt ervoor dat gele en warme tonen worden geneutraliseerd. Ik hou echt van koel blond, dus ik gebruik vaak producten als deze! Het Beautiful Blonde Colour Mask bevat ook argan- en kokosolie, zonneboelmextract en vitamine E, zodat het je haar intens voedt en tegelijkertijd je kleur balanseert.

Het masker heeft een intens paarse kleur, en ziet er wel grappig uit. Het masker is vrij dik, maar maakt mijn haar niet per se zwaar. Ik breng het masker aan op mijn haar en laat het een paar minuten intrekken, zodat het zijn werk kan doen.

Ik vind het fijn om voordat ik mijn haar was, al een conditioner of masker aan te brengen, en dat deed ik ook met het Beautiful Blonde Colour Mask. Ook na de shampoo bracht ik het masker nog eens aan en liet het even intrekken. Na een paar wasbeurten is mijn haar intens gevoed, maar ik merk ook dat het wat koeler is geworden. Zo fijn!

Thermal Copper Brush Large

Behalve de shampoo en het masker kreeg ik ook een koperen borstel opgestuurd. Behalve dat hij er supermooi uitziet, zou hij ook anti-bacterieel zijn, veel glans geven en je haar minder pluizig maken. Als ik mijn haar droog blaas, gebruik ik altijd een borstel, dus die was zeker welkom. Hij is echt heel fijn: hij ligt goed in de hand, hij laat de warmte goed door en mijn haar voelt superglad aan als ik deze borstel heb gebruikt.

Conclusie

Het is altijd zo leuk om nieuwe merken te leren kennen, zeker als de kwaliteit ook goed is! Dat is bij de Colour Love lijn van The Insiders zeker het geval. De Stay With Me Colour Saver Shampoo maakt mijn haar schoon maar verzorgt het ook zonder het te verzwaren. Het Beautiful Blonde Colour Mask voedt mijn punten intens, en zorgt ervoor dat mijn blond wat koeler wordt, en de Thermal Copper Brush is heel fijn om mijn haar mee te brushen. Ik ben erg te spreken over alle drie de producten!

Had jij al eens van The Insiders gehoord?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.