Catrice Ombré Two Tone Lipstick

De ombré lip bestaat al een tijdje, maar hij is er nog steeds. Ik vind het echt heel mooi als je lippen vanbinnen wat lichter zijn dan aan de buitenkant. Het kan je look nét wat specialer maken, zonder veel moeite te hoeven doen. CATRICE vond dat blijkbaar ook, en bracht de Ombré Two Tone Lipstick in het assortiment. Toen ik ze zag liggen, vond ik ze er echt mooi uitzien, en vandaag vertel ik je ook wat ik ervan vind. Ik review vandaag twee kleuren van de Catrice Ombré Two Tone Lipsticks, dus lees snel verder!

Ze zijn echt supermooi verpakt, de Catrice Ombré Two Tone Lipsticks. Ze hebben een balkvormige huls en zien er enorm luxueus uit met de gouden letters. De lipsticks zijn verkrijgbaar in zes kleuren, maar toen ik ze zag liggen, waren er nog maar een paar kleurtjes te vinden. De meeste tinten waren uitverkocht, dus ik besluit dat er nog mensen zijn die mijn mening delen!

Dit zijn de twee kleurtjes die ik nog vond, en die ik daarom ook meenam. Links zie je 030 – Grapedation Nude, een vrij koele lipstick die een licht-nude en een wat donkerdere tint heeft. Rechts zie je Grap – Not ExpiRED yet, een combinatie van koraalrood en een berry tint. Ik vind ze er allebei al heel mooi uitzien, maar vooral Not ExpiRED Yet ziet er gewaagd uit. De twee tinten lijken op het eerste zicht niet heel goed bij elkaar te passen, maar misschien ziet het er juist héél mooi uit!

Noooo! Not ExpiRED Yet is inderdaad nog niet vervallen, maar Grapedation Nude is al geopend en er zit een flinke veeg in. Ik haat het écht als dit gebeurt, nu moet ik een stuk van de bullet afsnijden en de huls ontsmetten. Hoe komt het toch dat ik altijd vergeet om de producten even te checken in de winkel? Struggles.

Los van het feit dat Grapedation Nude een vreselijke veeg heeft, vind ik de kleuren er wel heel mooi uitzien. Het verschil tussen de donkere en de lichte tint is heel groot, dus ik verwacht dat het contrast goed te zien zal zijn. De kleuren van Not ExpiRED Yet zien er ook echt mooi uit. Apart, tenminste, want ik ben nog niet helemaal overtuigd van de combinatie van de twee.

Na de bullet van Grapedation Nude afgesneden en ontsmet te hebben, ging ik de lipsticks swatchen. Links zie je Grapedation Nude en rechts zie je Not ExpiRED Yet. De lipsticks zijn heel romig, en dat is logisch: er zit namelijk arganolie in verwerkt. Het pigment zit ook erg goed, alle kleurtjes hebben best veel kleur. Zo op mijn huid vind ik het rood en het berry van Not ExpiRED Yet al een stuk mooier. Hopelijk geeft de combinatie op mijn lippen ook een mooi effect!

Catrice Ombré Two Tone Lipstick 030 – Grapedation Nude

Dit is Grapedation Nude op mijn lippen. Ik vond het best een uitdaging om de lipstick aan te brengen. Doordat hij ‘diamantvormig’ is, heeft hij bovenaan een puntje, en ik heb nogal de neiging om de lipstick énkel met het puntje aan te brengen; dan zie je natuurlijk niets van het ombré effect. Ik lette er dus extra op dat ik de lipstick plat tegen mijn lip aanbracht.

Toen ik aan mijn onderlip begon, moest ik ook even nadenken. De donkerste kleur moest dan onderaan, dus ik moest de lipstick omdraaien. Even wennen, maar uiteindelijk is het me wel gelukt.

Ik had verwacht dat het ombré effect iets opvallender zou zijn, maar eigenlijk is het resultaat wel mooi. Je ziet heel subtiel verschil tussen de donkere en de lichte tint, en dat geeft mijn lippen wat meer volume. De finish is vrij glanzend, waardoor de lipstick niet overdreven goed blijft zitten. Maar anderzijds voelen mijn lippen wel verzorgd en aangenaam aan, dus mij hoor je niet klagen.

Catrice Ombré Two Tone Lipstick 040 – Not ExpiRED Yet

Deze is een stuk opvallender. Zoals ik had verwacht is de combinatie van het koraalrood met het berry gewaagd, maar ik vind het wel iets hebben. Ik vind eigenlijk dat het verschil tussen de twee tinten bij deze lipstick opvallender is dan bij Grapedation Nude. Dat had ik niet verwacht!

Ik moest er even aan wennen, maar ik ben eigenlijk echt wel fan van deze kleurencombinatie. Ik ben sowieso al heel erg fan van rode lippen, maar met het subtiele paarse randje maakt het echt wel speciaal.

De lipsticks zijn heel romig door de toegevoegde arganolie, dus daardoor blijven ze een stuk minder goed zitten dan bijvoorbeeld een matte lipstick. Dat is wel jammer, want het aanbrengen is een precisiewerkje. Maar anderzijds vind ik het wel fijn dat ze mijn lippen verzorgen en glad maken, dus té negatief wil ik ook niet zijn!

Conclusie

Zo jammer dat ik een gehavende lipstick heb meegenomen, maar toch ben ik niet teleurgesteld over mijn aankoop. De Catrice Ombré Two Tone Lipsticks zijn heel romig, mooi gepigmenteerd en geven een mooi ombré effect. Ik weet niet of ik dit effectief gemakkelijker vind dan met twee verschillende lipsticks of -potloodjes te werken, maar ik vind het idee wel heel leuk. En de verpakking vind ik echt fantastisch, daarvoor krijgt de lipstick extra punten! Doordat de lipsticks arganolie bevatten, blijven ze niet heel lang zitten, maar verzorgen ze je lippen wel de hele dag door.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.