Lente Essentials Met HEMA

De lente is in het land, en dat betekent frisse lentekleurtjes, een lenteschoonmaak en goede voornemens! Vrijdag toonde ik je al wat ik allemaal heb geshopt bij HEMA, en vandaag laat ik je ook zien hoe ik alles combineer. Ik toon je de perfecte lente-outfit, een sportoutfit, en een aantal items die ik bij de lente vind passen. Als je wilt zien wat mijn lente essentials zijn, lees dan snel verder. 

Ik was eigenlijk vergeten wat voor leuke spulletjes je eigenlijk kan vinden bij HEMA. Ik word helemaal blij van het grote aanbod aan pastelkleurtjes, en de tropische print op mijn nieuwe bikini. Deze gaat sowieso mee als ik overmorgen vertrek naar Portugal!

Behalve spulletjes om mijn huis mee te versieren, en een bikini, vond ik ook heel wat leuke kleren. Ik kom regelmatig bij HEMA, maar te vaak sla ik de afdeling met dameskleding over.

Mijn volledige outfit – met uitzondering van de zonnebril – komt van HEMA. Ik vind het geheel er superleuk en lente-achtig uitzien!

Ik hou echt van deze outfit en zijn maritieme sfeer. De combinatie geeft een heel erg laid-back feel, zeker met de schoentjes! Ja, ik ben helemaal fan van de kleding van HEMA!

Behalve een heerlijk frisse lente-outfit, heb ik ook een sportoutfit uitgekozen. Omdat het weer het de laatste dagen best toeliet, hield ik simpel: ik ging voor een sportlegging met een korte, roze top.

Ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten van de sportkleding van HEMA, maar de kwaliteit – en ook de prijs, trouwens – is echt fantastisch! Check ook het mini zakje met rits bovenaan de legging op mijn rug. Zo handig!

Conclusie

HEMA is duidelijk helemaal klaar voor de lente, met een uitgebreid aanbod aan lentespulletjes en hele leuke kleding voor zowel een perfecte lente-outfit, als een fijne sportoutfit. Ik ben positief verrast door alle items, ik kan niet wachten om nog eens te gaan kijken wat voor leuks ze nog meer in hun assortiment hebben.

Wat vind jij van de spulletjes en de kleding die ik heb gescoord bij HEMA?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.