Video: Get Your Spring Smile! + WINACTIE

De lente is in het land, en daar wil ik toch even wat aandacht aan besteden! Ik ben hélemaal into lente- en zomerweer, dus in deze video vier ik samen met jullie het prachtige seizoen van de lente! Ik gebruik uiteraard de producten van iWhite om mijn tanden stralend wit te maken én te houden, en ik maak een lekker drankje voor mijn vriendinnen. Lees snel verder om deze lente-geïnspireerde video te bekijken!

De video was superleuk om te maken, en ik heb zoveel hulp gekregen! Nogmaals bedankt Stijn, Elisa, Eva, Wolf, Katinka, Michelle, Jolien en natuurlijk Carien en het hele iWhite team om me te helpen bij de opnames en het creëren van de video.

Om even een paar beeldjes uit de video te delen: hierboven lig ik ‘gezellig’ in bed met een camera op mij gericht. Ik blijf het echt wat ongemakkelijk vinden om te ‘acteren’, haha!

Even uitrekken. En ja, ik word altijd wakker met mijn makeup on fleek.

Ik maakte een drankje dat een beetje geïmproviseerd was. Ik gebruikte munt en frambozen om een fris lentedrankje te maken.

Special thanks to deze fantastische meisjes die last minute wilden komen figureren! Het was trouwens écht een gezellige namiddag!

We klonken op een mooi resultaat!

Win een iWhite Promobag + Interdental Whitener

Wil jij de producten die ik in de video gebruik om mijn tanden witter te maken ook eens uitproberen? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik mag een promobag + interdental whitener weggeven ter ere van de lente! Een promobag bevat een iWhite Kit, tandpasta en mondwater, dus zo ben jij ook hélemaal klaar voor de lente.

Wat moet je doen om te winnen?
  • Like Silkeblogs op Facebook
  • Like iWhite op Facebook
  • Tag twee vriendinnen in de comments van de video op Facebook!
De actie loopt tot 14 april! Veel succes!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.