ColourPop Super Shock Cheek

Ik zie zo vaak dingen voorbij komen over ColourPop, maar ik had nooit iets van het populaire Amerikaanse budgetmerk geprobeerd. Maar dat is nu anders! Vandaag probeer ik namelijk twee kleurtjes van de ColourPop Super Shock Cheek uit, namelijk Paradise Cove en Stole The Show. Twee intense highlighters, en natuurlijk kon ik niet wachten om ze uit te proberen! Lees snel verder. 

ColourPop is een Amerikaans make-up merk dat bekend staat om zijn trendy producten aan fijne prijsjes. Alle producten zien er superleuk uit, en ze hebben een mooi assortiment. Het liefst zou ik ALLES willen hebben, maar vooral de Super Shock Cheek highlighters staken me de ogen uit. Hierboven zie je links Stole The Show, en rechts Paradise Cove. Ik vind ze er alvast superleuk uitzien, enkel de doosjes vind ik al cute.

  • ColourPop Super Shock Cheek, ongeveer €8

Ik vind ze er allebei prachtig uitzien! ColourPop heeft een groot aanbod aan highlighters in allerlei soorten kleuren. Na wat research bleken deze twee erg populair, dus ik besloot voor de prachtige, heldere Stole The Show en het bronze Paradise Cove te gaan.

Stole The Show is een prachtige, witgouden highlighter. De glans op de highlighter is vrij warm, en op de foto’s zag hij er al mooi uit, maar in het echt is hij nog mooier!

Hierboven heb ik de ColourPop Super Shock Cheek in de kleur Stole The Show op mijn arm geswatcht. Kijk naar dat pigment! De glans is prachtig intens, maar de shimmers zijn zo fijn dat hij bijna een satijnen effect geeft.

Om hem aan te brengen op mijn gezicht gebruikte ik een zachte kwast, zoals ik altijd doe met poederhighlighters, maar dat zorgde voor een probleem. Het poeder is zo romig – dat zie je ook op de swatchfoto hierboven – dat er amper product loskwam om op mijn kwast te krijgen. Bij het aanbrengen met de kwast was het effect op mijn wangen dus amper zichtbaar, maar wanneer ik hem aanbracht met mijn vingers zag je wel een mooi resultaat. Ik gebruikte Stole The Show op mijn jukbeenderen, en de glans die hij geeft is echt prachtig intens.

Hierboven zie je de ColourPop Super Shock Cheek Paradise Cove, een warme bronzen ‘highlighter’. Ik vind het heel raar om een product als dit een highlighter te noemen, want voor mij is deze kleur zeker geen lichte tint. Voor deze kleur zou ik eerder de benaming ‘glanzende bronzer’ gebruiken. Ik gebruik heel graag de Betty-Lou Manizer van TheBalm, dat is ook een glanzende bronzer. Die geeft een heel mooi zongebruind effect en een warme gloed. Ik hoop dat deze Paradise Cove een gelijkaardig effect heeft op mijn gezicht!

Wauw, de swatchfoto ziet er echt heel goed uit. Het pigment is heel sterk, de glans ziet er mooi en fijn uit, dit kan niet slecht zijn. De bronzer is ook niet te warm en niet te koel, hij zit er net tussenin.

Ook bij deze Paradise Cove merk ik hetzelfde als bij Stole The Show: met een kwast geeft hij héél weinig product af. Deze vind ik wat moeilijker om met mijn vingers aan te brengen, want ik wil de bronzer niet op één specifieke plaats, maar mooi geblend over grote delen van mijn gezicht. Daarom ben ik dus minder enthousiast over Paradise Cove.

Conclusie

Na mijn eerste ervaring met ColourPop ben ik heel benieuwd naar de andere producten. De ColourPop Super Shock Cheek highlighters zijn allebei heel fel gepigmenteerd, en zijn enorm romig. Als ik de tinten swatch, zijn ze allebei prachtig. Maar bij het aanbrengen op het gezicht loopt het een beetje mis: het is bijna onmogelijk om met een kwast product op te nemen. Met mijn vingers krijg ik Stole The Show wel mooi op mijn jukbeenderen, maar dat is bij Paradise Cove wat moeilijker. Ik geef daarom Stole The Show een 9/10, en Paradise Cove een 6/10. Ik hoop dat ik toch nog een manier vind om de bronzer te gebruiken, want hij is zo mooi!

Heb jij al eens een product van ColourPop gebruikt?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.