I Heart Make-up Golden Bar

Als je een beetje thuis bent in de nieuwste trends van make-up, ken je vast wel de I Heart Make-up chocolade paletten. Ondertussen zijn ze al met negen, ik ben er zelf van onder de indruk! Onlangs kwam ik een van de paletten tegen, de Golden Bar. Het is, zoals de naam doet vermoeden, de gouden variant van de chocolade paletten. Vandaag wil ik je graag vertellen wat ik ervan vind, dus lees snel verder!

Dit is het ondertussen-al-niet-meer-laatste palette van de chocoladelijn van I Heart Makeup. In totaal zijn er nu al negen varianten: de melkchocolade, de pure chocolade en de witte chocolade kenden we al, maar er zijn nu ook een lichtbruine, zwarte, twee roze en zelfs een perzikkleurige variant verkrijgbaar. Waar blijven ze het halen! Van de Golden Bar reviewde ik een tijdje geleden ook het palette met de bronzer en de highlighter.

  • I Heart Make-up Golden Bar, €11,18

Het palette is geïnspireerd op het palette van Too Faced, en is prachtig vormgegeven als een smeltende chocoladereep. Deze Golden Bar vind ik er net wat minder smakelijk uitzien dan de rest, maar dat komt vooral door de kleur. Ik vind het palette supermooi, ik wou uiteraard meteen weten wat erin zat!

Veertien prachtige oogschaduwtinten en twee grote highlighters. Ik vind de kleuren er nu al heel mooi uitzien, met de gouden en khaki tinten. Ik vind wel dat de kleuren op het eerste zicht nogal op elkaar lijken, maar laten we ze snel swatchen om te zien of dat wel effectief het geval is! En uiteraard zit er een sponsapplicator in het palette, en ik weet dat veel mensen zo’n applicator niet kunnen appreciëren, maar ik gebruik soms wel eens graag een sponsapplicator!

Hierboven heb ik alle kleurtjes geswatcht.

Ik vind dat de tinten niet allemaal even verschillend zijn, maar ik zie wel een goede mix tussen lichte tinten, wat meer gekleurde tinten en donkerdere tinten. Qua pigmentatie zijn de oogschaduws goed, alleen de twee linkse tinten van de middelste rij zien er iets minder uit. Ik had de twee highlighters ook wat glanzender verwacht. Ik vind de kleur rechtsboven het allermooist, met een prachtige glans en superintense kleur. Ook de tweede tint van links in de onderste rij vind ik heel mooi!

Ik heb uiteraard een ooglook gemaakt met de kleuren van het I Heart Make-up Golden Bar palette. Welke kleuren ik exact allemaal gebruikte weet ik niet meer vanbuiten, maar ik maakte een subtiele, draagbare look die mijn ogen accentueert en diepte geeft.

Ik werkte deze keer niet met de sponsapplicator die in het palette zat, maar met mijn eigen kwasten. Ik vind dat de tinten er best mooi uitzien op mijn ogen, en ze blenden mooi uit.

Op mijn ogen is het pigment oké, niet fantastisch, maar ook niet slecht. Ik kan genoeg diepte aanbrengen voor een dagelijkse look, en mits je de oogschaduws een beetje opbouwt kan je volgens mij ook wel een intense avondlook creëren.

Conclusie

Wat het I Heart Make-up Golden Bar palette speciaal maakt is ongetwijfeld de verpakking. De chocoladereep-geïnspireerde doos maakt het echt een pronkstuk voor je collectie, en de gouden kleur maakt het eens zo speciaal. De oogschaduws zelf zijn goed van pigmentatie en structuur, maar zeker niet de beste die er zijn. De kleuren zijn allemaal mooi, maar qua tinten zijn ze voor mij net niet divers genoeg. Een leuke aanvulling, dus, op je collectie, maar ik zou dit geen musthave noemen. Ik geef het I Heart Make-up Golden Bar een 6/10.

Wat vind jij van de chocolade paletten van I Heart Makeup?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.