Gemakkelijk en Handig Fietsen Met Een Coole Fietstas

Ik doe superveel met de fiets, en dat kan soms nogal lastig zijn. Een veelvoorkomend probleem: ik fiets naar de winkel om boodschappen te doen, en ik heb totaal geen idee over hoe ik mijn boodschappen weer naar huis krijg. Ik besloot dat het eens tijd werd voor een fietszak, maar het mocht niet eender wat zijn. Ik wou een mooie fietszak die ik ook van mijn fiets kon af nemen. En die heb ik gevonden, dus lees snel verder!

Ik heb nooit fietszakken gehad, omdat ik ze altijd om een of andere reden seutig vond. En toen kwam ik deze tegen, het is de Basil Portland Messenger 16L fietstas. Hij voel me meteen in het oog, omdat hij zo stijlvol en neutraal is. En met een inhoud van zestien liter kan je er wel wat in kwijt!

De tas is spatwaterdicht en is prachtig vormgegeven met donkerblauw met camel accenten. Je kan hem gemakkelijk op je fiets vastklikken en er ook weer afhalen. Bij de tas zit ook een regenhoes die je over de tas heen kan trekken als je door hevige regen fietst.

Met de haakjes aan de achterkant van de tas bevestig je binnen de seconde de fietstas aan het bagagerek van je fiets. Je kan de fietstas ook gewoon als tas gebruiken, zoals Wolf doet in deze outfitpost. Met een verstelbare band kan je hem gemakkelijk over je schouder dragen, én het ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Dit is hoe de tas eruitziet als ik hem op mijn fiets heb geklikt. Ja, ik heb een mannenfiets. De tas is heel stevig en blijft goed zitten op mijn fiets, ook als ik héél hard ga. Ja, dat gebeurt regelmatig.

Wat ik ook heel leuk vind, is dat de tas achteraan een ‘flapje’ heeft, dat de haakjes beschermt als de tas niet op je fiets hangt. Je kan de schouderriem tijdens het fietsen in de zak stoppen, maar wat ik meestal doe is de band door het handvat bovenaan duwen, en dan zit het ook goed vast!

De binnenkant van de fietszak vind ik niet helemaal passen bij de buitenkant, maar ik ga ervan uit dat niemand dit moet zien, dus ik maak er zeker geen probleem van. De tas is compact, maar er kan toch heel wat in. Als ik boodschappen doe, neem ik zonder problemen alles mee naar huis.

Conclusie

In conclusie ben ik heel tevreden met mijn nieuwe fietstas. Boodschappen doen wordt een stuk gemakkelijker, en over het algemeen is het gewoon erg handig om dingen te vervoeren. Hij heeft alles wat ik nodig heb: een mooi design – dat vond ik zelf heel belangrijk – maar ook een schouderriem om hem gemakkelijk te dragen, een grote inhoud, en hij is gemakkelijk aan je fiets te klikken. Als je net als ik ook vaak fietst, is deze zeker een aanrader!

Doe jij veel met de fiets?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Advertisement

 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.