New In: Zumprema Leggings

Ik draag heel graag leggings. Ze zijn comfortabel, gemakkelijk en kunnen er ook nog eens leuk uitzien. Onlangs kwam ik de leggings van Zumprema tegen. Het zijn eigenlijk echte sportleggings, maar ik vind ze ook superfijn om te dragen als outfit. Ze hebben ze in ontelbaar veel leuke printjes en kleurtjes, en ik toon je er vandaag drie. Lees snel verder voor welke leggings ik koos, en hoe ik ze combineerde. 

Black Trees

De legging die me het eerste opviel was de Black Trees. Een prachtige zwart-witte legging met de takken van een boom als print. Deze legging vind ik het gemakkelijkst om te combineren omdat hij geen kleurtjes heeft. De leggings van Zumprema zijn gemaakt van polyester en spandex, waardoor ze héérlijk zacht voelen en ze zelfs aanvoelen als een tweede huid.

Aztec White

De tweede legging is er eentje met een aztekenprint, en een stuk kleurrijker dan de vorige. Deze legging is dan wel wat vrolijker dan de vorige, maar hij is wel wat moeilijker te combineren. De leggings zijn verkrijgbaar in één maat, maar omdat hij zo rekbaar is, past hij voor iedereen. Bovenaan zit een lintje waarmee je de legging rond je taille kan vastmaken. Het model is naadloos en laat veel lucht door, waardoor hij echt ideaal is om mee te sporten. Of om mee te chillen, zoals ik!

Galaxy

De laatste vind ik ook erg cool: de legging met galaxyprint. Deze is echt trendy, en zit net als de andere leggings superfijn. De kleurtjes zijn fel en opvallend, en slijten niet af bij het wassen. Ik draag deze het liefst met een simpele t-shirt, of zoals hier met mijn bikini.

Conclusie

Ik ben hélemaal fan van mijn nieuwe leggings van Zumprema. Ze zitten ongelooflijk lekker, voelen zacht aan én hebben coole prints en kleurtjes. Ik zou niet kunnen zeggen welke van de drie mijn favoriet is, ze zijn alledrie zo leuk. Het liefst zou ik ze altijd en overal dragen! De leggings van Zumprema zijn online verkrijgbaar voor €29,95. En met mijn kortingscode ‘silkeblogs2017’ krijg je ook nog eens een korting van €5. Oh, en ze hebben ook tops, schoolspullen, tassen en beanies; zeker een kijkje waard, dus! Alles is ook te bestellen via bol.com.

Draag jij ook soms leggings als outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

 • evelien schreef:

  Wat een toffe leggings! Ik vind het tof hoe je ze gecombineerd hebt, ik vind de legging met de bomenprint het mooist. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Nicoleswereld schreef:

  De tweede legging vind ik echt onwijs gaaf! Heel mooi

 • Mariska schreef:

  Handig dat je ze eigenlijk altijd wel kan dragen! Vind ze erg mooi 😀 en staan leuk!

 • Rebecca schreef:

  Hele gave leggings! Toch vind ik het een beetje gek dat alles één maat is. Dat kan toch nooit kloppen? Zijn deze leggings dan wel bedoeld om in te sporten of puur alleen voor casual..

  • Silke schreef:

   Nu ja, ik denk ook niet dat ze voor écht iedereen passen, maar ik ben een kleintje en ik vind het al indrukwekkend dat ze niet te groot zijn voor mij – wat normaal altijd het geval is. Ze zijn echt heel stretchy, dus ik denk dat ze voor veel mensen wel zullen passen. In eerste instantie zijn ze bedoeld om in te sporten =D

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.