Bee natural bad- & douchegel

Door Elisa – Douchen wordt heel wat leuker met een goed douchecrème, daarom testte ik de Bee Natural cosmetics bad- & douchegel zonder parfum uit. Deze douchegel bestaat volledig uit natuurlijke producten, en staat daarom uiteraard méteen een streepje voor. Lees snel verder om te weten wat ik er nog van vind!

De Traay heeft een eigen imkerij en moestuin, en produceert naast honing ook de Bee Natural cosmeticalijn. De Bee Natural producten gebruiken honing of andere natuurlijke ingrediënten als basis, waarbij aandacht wordt besteed aan milieu, mensen en natuur. Ze zijn dan ook BDIH gecertifieerd, wat betekent dat ze dierproefvrij zijn, geen minerale ingedriënten bevatten en geen synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen bevatten. Alvast een mooi begin!

De oorsprong van de producten is ook terug te vinden op de verpakking van de Bee Natural Bad- & Douchegel. Naast de naam ‘Bee natural’ verwijst ook het honingachtige logo naar het gebruik van honing en andere natuurlijke producten. De bad- & douchecrème van Bee natural zit in een flesje van 250 ml en heeft een handige druksluiting. Ik vind dat het product best luxueus oogt. Fun fact: de naam ‘de Traay’ verwijst naar de imkerij in de Traayweg, waar de oprichter van de producten oorspronkelijk zijn honing maakte. Ook nu nog worden de producten gemaakt door ingrediënten van een lokale bijen- en moestuin te gebruiken: goed voor de bijtjes én voor ons!

Hoewel deze douche- en badcrème parfumvrij zou is, heeft hij toch een licht zoetig geurtje. Ik vind het zeker aangenaam ruiken, maar hou zelf persoonlijk van iets sterkere geuren onder de douche. Maar omdat deze gel vrij is van parfum, is hij wel extra mild en dus ideaal voor een gevoelige huid.

Conclusie

Het unieke verhaal achter de Bad- & Douche gel van Bee natural cosmetics maakt dit product op al zich al de moeite waard, maar de verpakking en de prijs-kwaliteitsverhouding (de bad & douchecrème kost €5,95) zijn hierbij zeker de kers op de taart. Hoewel ik normaal liever iets sterker geurende producten gebruik, kan ik deze bad- & douchegel dus zeker aanraden! Ik ben alvast benieuwd geworden naar de rest van de Bee natural cosmetics-lijn.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.