VLOG: Portugal Dag 3: Super Bang!

Op mijn derde dag in Portugal besloten mijn gids, Jordi, en ik om naar de exposite te gaan. In ’98 was er namelijk een wereldtentoonstelling met als thema ‘De Oceanen, een erfgoed voor de toekomst’. We nemen de tram naar de site, en daar lopen we wat rond, lunchen we en nemen we de kabellift – waar ik al snel spijt van krijg. Lees snel verder als je de video en foto’s wilt zien! 

 

Het werd uiteindelijk een erg spannende dag! Er waren superveel mooie plekjes, dus ik heb ook heel veel outfitfoto’s gemaakt. Die zie je snel terugkomen op mijn blog!

Meteen toen we aankwamen, was ik al onder de indruk van alle futuristische gebouwen die er stonden. Alles was heel strak met veel wit en ramen, fantastisch om te zien!

Jordi heeft de hele vakantie Pokémon Go gespeeld, en bij elk plekje waar er wifi was, moest hij even checken of er geen Pokémon, lure of pokéstop in de buurt was.

Het uitzicht in de kabellift was echt prachtig, maar ik heb er niet honderd procent van kunnen genieten omdat ik zo bang was!

Het ziet er misschien niet zo hoog uit, maar dat was het zeker wel!

Opnieuw een supercool gebouw.

En ’s avonds aten we (alweer) superveel sushi. We gingen opnieuw bij het restaurant waar we de eerste avond waren geweest, maar deze keer namen we een bakje mee om buiten op de miradouro (dat is een soort parkje op een uitkijkpunt) op te eten. Het was een van de gezelligste picknicks die ik ooit had!

Dit was het uitzicht dat we hadden tijdens ons diner, en dan begon het ook nog eens te schemeren. Heerlijk!

Dag drie was opnieuw geslaagd. Jordi is een goede gids!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.