Op Mijn Wishlist: Smartwatch

Zoals je ondertussen al wel weet heb ik een grote liefde voor zonnebrillen en horloges. Mijn collectie wordt steeds groter en ik vind het superleuk om een zonnebril of een horloge te kiezen die het beste bij mijn outfit passen. Onlangs toonde ik je al mijn horlogeverzameling, maar er is nog één ding dat mist: een smartwatch. Ik ben al lang op zoek naar een smartwatch, en vandaag zet ik de vijf mooiste op een rijtje! Lees snel verder. 

5. Tommy Hilfiger Smartwatch Jackson

Deze smartwatch van Tommy Hilfiger is erg klassiek, en een beetje aan de stoere kant. Exact wat ik mooi vind, dus! Ik draag graag een steviger horloge, en ik denk dat deze heel goed bij mijn stijl past. Op het eerste zicht zou je niet zeggen dat dit een smartwatch is, door zijn klassieke look, en dat vind ik zo fijn aan dit horloge.

4. Michael Kors Bradshaw Access

Deze is een stuk meer glamourous, met het roségoud – daar kan je al niets fout mee doen – en de elegante afwerking. Je kan de look van het horloge gemakkelijk veranderen, en dat vind ik heel cool. Het roségoud maakt elke kleur éxtra mooi.

3. Fossil Q Wander

Dit horloge vind ik ook erg mooi, vooral omdat het zo’n cleane look heeft. Het design is superstrak en de zwarte kleur maakt het geheel erg stijlvol. Dit is echt een horloge dat je altijd en overal bij kan dragen. Bovendien is het horloge very smart.

2. Fossil Q Tailor

Deze is een stuk vrouwelijker dan de vorige, en ziet er super elegant uit aan je pols. De kast is roségoud en het leren bandje past heel mooi bij het metaal. Deze vind ik echt prachtig! Het horloge heeft heel wat functies die het bijvoorbeeld gemakkelijker maken om een selfie te nemen.

1. Skagen Connected Hybrid Smartwatch

Helemaal bovenaan mijn wishlist staat deze Skagen Connected hybride smartwatch. Het horloge is een hybride smartwatch, wat betekent dat het horloge de look en feel van een klassiek horloge heeft, maar ook de functies die een smartwatch biedt. Een zilveren horloge is perfect en past overal bij, en het mesh bandje maakt het heel hedendaags.

Het is duidelijk: ik loop liefst zo snel mogelijk met een smartwatch rond. Eerst nog even sparen, en dan zie je hopelijk een van deze prachtige horloges rond mijn pols. Alle horloges in dit artikel zijn verkrijgbaar op Horloge.nl of Horloge.be.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.