VLOG: Portugal Dag 4 & 5: LX Factory en Weer Naar Huis

Mijn laatste twee dagen in Portugal waren eigenlijk maar twee halve dagen, want de voorlaatste avond voelde ik me niet zo goed en hebben we dus niets meer gedaan, en de laatste dag moesten we ’s middags alweer naar huis vertrekken. Toch hebben we er nog het beste van gemaakt en zijn we op dag vier naar LX Factory gegaan, zijn we iets gaan drinken bij een miradouro en de laatste dag zijn we naar de foodhallen geweest. Lees snel verder als je mijn vlog en de foto’s wilt zien! 

Het was een superleuke reis, ik heb genoten van het heerlijke weer en de prachtige uitzichten. Jordi is een geslaagde gids geweest!

LX Factory is een soort wijkje met allemaal oude fabrieksgebouwen, die zijn omgevormd tot winkeltjes, galerijtjes, cafeetjes en eettentjes. Het is er heel gezellig, en we hebben er heerlijke pasta pesto gegeten.

De plekjes zijn er superschattig en kleurrijk versierd met slingers. Ik hou van dit soort plaatsen, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Toen we weer naar het centrum gingen, kwamen we deze schattige huisjes met blauwe tegeltjes tegen. Zo leuk!

En hoe mooi is dit straatje? Echt heel gezellig!

Ik vond het heel jammer dat we weer naar huis moesten, maar ik heb wel genoten van mijn paar dagen in Portugal!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.