OOTD: Walk It Off

Het is even heerlijk weer geweest, en daar maak ik uiteraard graag gebruik van! Meteen greep ik naar een t-shirtjurkje, maar ik vond het moeilijk om een paar schoenen te kiezen. Om een of andere reden greep ik naar een paar stevige schoenen, en ik vond het superleuk staan! De look is uiteindelijk casual, maar toch heel cool en hélemaal mijn stijl! Lees snel verder.

Mijn t-shirtjurkje vond ik bij Bershka, ik vind het echt superleuk, om zo te dragen als jurkje, maar ik zou het ook als lang t-shirt kunnen dragen. Ik hou van de casual look, en dat is helemaal geslaagd met deze oversized t-shirt.

Het jeansvestje dat ik over mijn jurk draag heb ik eens in de kringwinkel gevonden. Ik heb geen enkel idee van waar het is, want er hing geen labeltje meer in toen ik het kocht, maar ik was er superblij mee! Ik vind het zo leuk om kleding tweedehands te kopen, het is echt een avontuur.

Mijn schoenen zijn van Teva, en vond ik op een website waar ze ook Fitflop schoenen verkopen. Het zijn echt enorm stevige schoenen, en ze zitten superfijn. In dit artikel kan je trouwens meer informatie lezen over de voordelen van deze schoenen.

Mijn halsketting en oorbellen zijn van Kaya Sieraden, ze verkopen prachtige sieraden die je kan personaliseren. Ik ging voor een elegant gouden kettinkje, een paar veer-oorbelletjes en ringetjes met een steentje. De sieraden zijn stuk voor stuk heel mooi uitgevoerd, en ik ben er heel blij mee.

Mijn zonnebril, tenslotte, is van Ikki. Het is een heel standaard pilotenbril met bruine glazen, een must-have!

T-Shirt: Bershka // Jeansvestje: Tweedehands // Schoenen: Teva // Halsketting: Kaya Sieraden // Oorbellen: Kaya Sieraden // Zonnebril: Ikki
Ben jij ook zo’n fan van tweedehandskleding?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.