Tristar Air Fryer

Ik ben best veel bezig met voeding en koken, en vooral gezond eten. Ik kook thuis meestal veganistisch, en ik vind het leuk om te experimenteren met eten. Onlangs kwam ik op het idee om eens iets anders te proberen, en ik kwam de Tristar Air Fryer tegen. Ik had er géén idee van wat voor iets het was, en hoe het zou werken, dus probeerde ik hem een paar keer uit. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind, lees snel verder!

Dit is hem, de Tristar Air Fryer. Hij is ongeveer even groot als een normale friteuse, maar dit is dus een hetelucht friteuse. Het voordeel van zo’n friteuse is dat je minder of zelfs geen vet nodig hebt om mee te bakken. Ik wist niet wat ik kon verwachten, want het is toch iets helemaal anders dan een normale friteuse. Het design vind ik alvast heel mooi, dit ziet er een stuk stijlvoller uit dan een gewone friteuse, vind ik! Je kan de Air Fryer bestellen bij Coolblue, en hij is niet eens zo duur.

Met de Air Fryer kan je niet enkel frietjes bakken, maar ook groenten, vis, en je kan er zelfs cake mee maken, hoe zot is dat! De bediening is heel gemakkelijk. Met de bovenste knop stel je de temperatuur in, en eronder zit een timer. Geen gedoe, gewoon heel simpel; zelfs ik kan ermee werken.

Het eerste dat ik uitteste in de Tristar Air Fryer, was een portie frietjes, en ik moet toegeven: ze waren beter dan verwacht. Ze kwamen er erg krokant en goed gebakken uit, en een stuk minder vet dan wanneer je ze in een gewone friteuse zou bakken. Maar daarmee was mijn test uiteraard nog niet klaar.

Om je gerechten klaar te maken, neem je de mand uit de Air Fryer, doe je alle ingrediënten erin, dan stel je de temperatuur en tijd in en dan ben je eigenlijk klaar.

In no-time had ik een schotel met groentjes, scampi en feta gemaakt. En het was heeeeeeerlijk!

En hierboven zie je een pull-apart-bread met kaas, ook bereid in de Tristar Air Fryer.

Conclusie

De Tristar Air Fryer is een beetje een combinatie van een friteuse en een oven; niet enkel frietjes, maar ook groenten, aardappelen en zelfs cake kan je erin klaarmaken. Hij werkt even fijn als een gewone friteuse, maar het eten komt er wel minder vet uit. Dit is echt ideaal om een kleine stap te zetten naar gezondere voeding. Ik blijf hem in ieder geval gebruiken! Advertisement

Zou jij je gewone friteuse vervangen door een hetelucht friteuse?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.