Givenchy Gloss Interdit & Huile Irrésistible

Vandaag bespreek ik iets waarvan ik op voorhand écht niet wist of het iets voor mij zou zijn. Het zijn twee lipglossjes van Givenchy, de Gloss Interdit en een Huile Irrésistible Pour Les Lèvres. Ik weet niet goed wat ik moet verwachten van deze producten, want Givenchy is wel een van mijn favoriete merken, maar een lipgloss vind ik om eerlijk te zijn niet heel fijn om te dragen. Ze kunnen al snel heel plakkerig worden en dan blijft mijn haar erin kleven. Ik ben dus heel benieuwd wat deze glossjes me zullen brengen! Lees snel verder. 

Givenchy heeft een heel aantal lipproducten in het assortiment, en hierboven zie je er twee van. Links zie je de Gloss Interdit in de kleur 02 – Impertinent Nude, en rechts staat de Huile Irrésistible Pour Les Lèvres in de kleur 01 – Fuchsia Ink. Deze producten zijn verkrijgbaar bij de parfumerie!

En dit zijn ze dan! De Gloss Interdit heeft een lichte, nude kleur met de naam Impertinent Nude, heel gepast. De Huile Irrésistible heb ik in de kleur Fuchsia Ink. Ik heb deze glossjes niet zelf gekocht, maar ik kreeg ze na een shoot met Peggy Timmermans mee naar huis! Dankjewel, Peggy!

Hierboven heb ik alvast de Givenchy Gloss Interdit & Huile Irrésistible allebei op mijn arm geswatcht. Links zie je de Huile Irrésistible en rechts de Gloss Interdit. Allebei glanzen ze best stevig, en de Gloss Interdit is wat meer gekleurd terwijl de Huile Irrésistible wat subtieler van kleur is.

Givenchy Gloss Interdit

Ik begin met de Gloss Interdit in de kleur Impertinent Nude. De gloss is verkrijgbaar in 14 tinten, en zou een prachtige glans aan je lippen geven. De dekking wordt omschreven als subtiel en sensueel. Ik vind de verpakking al supermooi, maar dat vind ik altijd wel met de verpakkingen van Givenchy. Ik weet niet of de kleur goed bij mij zal passen, want ik draag eigenlijk nooit nude tintjes, maar omdat het van Givenchy is stel ik me toch open!

Op de foto hierboven heb ik niks op mijn lippen. Ik heb van nature best veel pigment in mijn lippen, en daarom zijn nude kleurtjes vaak wat te licht voor mij. Hopelijk is dat niet het geval bij Impertinent Nude!

Hier heb ik de Givenchy Gloss Interdit in de kleur Impertinent Nude aangebracht. Wauw, wat een glans! Nog meer glans is verboden zegt Givenchy van de gloss, en daar ben ik volledig mee akkoord: nog meer glans en je verblindt iedereen met je lippen, dat kan niet veilig zijn! Omdat het een lipgloss is – die blijven over het algemeen niet heel lang zitten – vervaagt hij vrij snel van mijn lippen. Ik denk dat hij er na een uurtje wel bijna af is.

Bij het aanbrengen was ik even bang dat de dekking niet mooi zou zijn, want de eerste seconden was hij wat streperig, maar gelukkig was het resultaat mooi egaal. Ik vind wel dat de gloss een klein beetje mijn droge lippen benadrukt, en voor mij is de kleur nét wat te licht, maar uiteindelijk is hij zeker niet verkeerd. Wat draagcomfort betreft: ik vind hem toch nog iets te plakkerig, en daar heb ik het moeilijk mee. Mijn haar blijft effectief aan mijn lippen kleven. #firstworldproblems

Givenchy Huile Irrésistible Pour Les Lèvres

Naar deze was ik heel benieuwd: de Huile Irrésistible Pour Les Lèvres is een olie die je lippen verzorgt, en tegelijkertijd een beetje kleur aan je lippen geeft. Hij is verkrijgbaar in één kleur, nummer 01 – Fuchsia Ink, en die ziet er superfel uit! De applicator is een soort glossapplicator die wat groter is, en het aanbrengen wel aangenaam maakt. De gloss bevat 5 plantaardige oliën, en reageert op je eigen lipkleur.

Hierboven heb ik de Givenchy Huile Irrésistible Pour Les Lèvres in de kleur 01 – Fuchsia Ink aangebracht. Hij is een stuk minder roze dan ik had verwacht, en is inderdaad erg mooi van kleur. Het is mijn eigen lipkleur, maar dan iets frisser. I like it!

Deze lipgloss vind ik al een stuk fijner dan de vorige. Hij is veel minder kleverig, en voelt zacht en verzorgend aan op mijn lippen. De Huile Irrésistible blijft ook niet heel lang op mijn lippen zitten, maar omdat hij zo fijn aanbrengt vind ik dat niet zo erg. Ik werk hem met plezier een paar keer bij doorheen de dag!

Conclusie

Ik ben trots op mezelf dat ik toch nog eens een lipgloss aangedurfd heb. De Givenchy Gloss Interdit & Huile Irrésistible zijn twee luxueuze lipglossjes, die er gewoon al superleuk uitzien. Ik zou ze al gewoon kopen om ze in mijn tas te steken en ze nu en dan eens in het openbaar boven te halen, haha! De Gloss Interdit probeerde ik in de kleur 02 – Impertinent Nude, en die vond ik net wat te licht voor mijn lippen. Ook de textuur beviel me niet helemaal, want hij is best plakkerig, maar de glans is wel echt indrukwekkend. De Huile Irrésistible is verkrijgbaar in één kleur, Fuchsia Ink, en vind ik veel fijner. Hij verzorgt mijn lippen en geeft een natuurlijk en fris kleurtje. Al bij al is mijn liefde voor lipgloss niet helemaal terug, maar ik zou toch ‘lichtjes aangewakkerd’ durven zeggen!

Draag jij graag lipgloss?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.