Op Mijn Wishlist: De Samsung Galaxy S8

Ik ben heel blij met mijn huidige smartphone, maar hij is al een paar keer op de grond gevallen met een gebroken scherm tot gevolg, en soms heb ik wel het gevoel dat ik een update nodig heb. Mijn camera is zeker oké, maar het kan beter! Nu hoorde ik dat de nieuwe Samsung Galaxy S8 binnenkort uitkomt, en ik moet toegeven dat die me wel heel erg interesseert. Ik heb hem dus op mijn wishlist gezet, en vandaag vertel ik je waarom. Lees snel verder!

Om heel eerlijk te zijn weet ik niet heel veel over smartphones, maar ik weet wel wat ik belangrijk vind voor mijn smartphone. Zo vind ik een goede camera heel erg van belang, en genoeg opslagruimte – voor video’s en foto’s, bijvoorbeeld – is ook wel echt een must.

Na even checken kwam ik tot de conclusie dat de Samsung Galaxy S8 aan al mijn eisen voldoet. Zo heeft hij een 8 megapixel frontcamera, zodat mijn selfies perfect worden! Hij heeft ook een hele krachtige spraakassistent, die je bij al je vragen helpt. Daar ben ik ook heel benieuwd naar, het lijkt me zo handig om niet altijd te moeten typen (ik vind typen op mijn smartphone altijd zo vermoeiend #lui). Het scherm is 5,8 inch en loopt door aan de zijkanten. De smartphone kan je vingerafdruk, gezicht én iris herkennen, en heeft een amoledscherm, wat betekent dat hij heel weinig stroom verbruikt. Ideaal, want ik film regelmatig met mijn smartphone, maar daardoor is de batterij altijd zo snel leeg!

Conclusie

Je leest het, hij heeft echt zowat alles wat een blogger nodig heeft. Hij staat daarom ook bovenaan op mijn smartphone-wishlist. Als alles goed gaat zie je mij binnenkort niet meer rondlopen met mijn gebroken scherm en bamboe achterkant, maar met de Samsung Galaxy S8. En het allerliefst in het goud! Maar grijs is ook goed.

Om de Samsung Galaxy S8 nu al te bestellen, hem 8 dagen eerder te krijgen, én voor meer informatie en prijzen kan je op de banner hieronder klikken.

Wat vind jij van de Samsung Galaxy S8?

Dit is een gesponsord artikel.

 P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.