OOTD: VALENTINO

Ik zou niet zozeer zeggen dat ik een verslaving aan handtassen heb, maar mijn collectie begint stevig vorm te krijgen. Elke nieuwe handtas blijft een feestje, en zeker als het een bijzonder exemplaar is – zoals ik er vandaag eentje wil tonen. Deze outfit is er eentje die ik droeg in Portugal, en ondertussen toch een van mijn favorieten geworden! Wil je eens een outfit zien waar ik hélemaal fan van ben, lees dan snel verder!

Terugkijken naar deze foto’s doet me weer helemaal verlangen naar het heerlijke weer in Lissabon, en de prachtige plekjes!

Mijn topje heb ik al heel lang, het is een cold-shoulder shirtje van Bershka en dat draag ik heel graag. De stof is licht en luchtig, en ik vind het heel fijn om te combineren. Het is een vrij basic stuk, maar door de schouders is het toch een beetje speciaal.

Ook mijn broek vond ik bij Bershka (heb je al door dat ik vaak in dezelfde winkel ga shoppen?) en die is ook ideaal voor het warme weer. De stof van deze broek is opnieuw heel luchtig en ik ben hélemaal fan van deze broek. Ik heb dezelfde in het rood, hihi!

Ik had maar één paar sneakers mee naar Portugal, en dat waren uiteraard mijn favoriete Adidas Superstars. Standaard.

Mijn fantastische handtas is van Valentino, dat had je vast niet verwacht! Ik vond op Brandfield.nl een rode tas, die best wel een statement stuk is, niet alleen omdat hij een opvallende rode kleur heeft, maar ook omdat er in het groot Valentino op staat. Ik vind hem echt heel leuk, het is een tas die iets moeilijker te combineren is, maar hij past echt bij het geheel. Op dezelfde webshop vond ik ook mijn oorbellen. Ze zijn van het merk Karma, en heel elegant en simpel, ideaal voor mij!

Ik draag vandaag zoveel juwelen, merk ik nu op! Mijn horloge en het bijpassende armbandje zijn van Daniel Wellington. Het is op dit moment mijn favoriete horloge! Mijn halsketting is van tosave.com en zag je ook al eens in deze outfit. Mijn zonnebril heb je ook al een paar keer gezien, die is van Polette. Het is mijn enige zonnebril op sterkte, dus ook de zonnebril die ik het vaakst draag.

Top: Bershka // Broek: Bershka // Sneakers: Adidas // Handtas: Valentino // Oorbellen: Karma // Horloge en armbandje: Daniel Wellington // Halsketting: ToSave.com // Zonnebril: Polette
Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.