Passionata Makes Life Fun & Sexy

Passionata komt dit seizoen met een superleuke en -speelse collectie. Lingerie hoeft al lang niet meer saai en functioneel te zijn, maar mag best fun en sexy zijn, en dat merk je heel erg in hun nieuwe collectie. Passionata heeft speciaal voor de liefhebbers van triangle beha’s een aantal bralettes uitgebracht, in verschillende stijlen. Ik mocht twee setjes uitkiezen, en vandaag laat ik ze je zien! 

Blossom

Mijn eerste setje komt uit de Blossom lijn, ik koos voor de Demi Bra in de kleur Ivory met het bijpassende broekje. De beha is wat langer onderaan, en dat vind ik altijd heel mooi staan. Ik hou van het witte kant, het ziet er heel elegant uit, en bovendien zit het echt heel fijn. Hij geeft best veel steun door de beugel, en heeft geen vulling. Ik hou echt van dit model, hij past perfect!

Delicacy

Mijn tweede setje bestaat uit een bralette en een tanga. Ik koos voor de Delicacy set in het zwart, en dit is opnieuw een schot in de roos. De bralette is enorm comfortabel, maar ziet er tegelijkertijd ook heel mooi uit. Deze beha heeft een beugel of vulling, en dat maakt hem zo fijn om te dragen. De stof is licht en zacht, en dat maakt dat het setje er erg luxueus uitziet.

De rest van de lente- en zomercollectie van Passionata is zeker ook een kijkje waard. Ze hebben subtiele stuks, maar ook felle kleurtjes en originele modellen. Werp zeker eens een blik op de collectie op hun website, want er zit voor iedereen iets tussen!

Welk setje vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.