ProNails Street Heat

Voor hun lente- en zomercollectie pakt ProNails uit met een lijn aan lakjes die de stoere streetstyle samenbrengt met de catwalk. Er zijn zes kleurtjes die je nagels street cred geven, en uiteraard wordt de collectie vervolledigt met de basis en top coat. Ik review vandaag twee kleurtjes uit de ProNails Street Heat collectie, dus als je benieuwd bent naar welke kleurtjes ik koos en wat ik ervan vind, lees snel verder!

Mijn kledingstijl wordt heel vaak omschreven als “stoer”, dus deze collectie zou perfect bij mij passen. In de lijn zitten een paar neutrale tinten, maar ook een paar opvallendere lakjes. Ik koos voor één nude tint, met de naam White Sister, en ook een rode kleur: Ripped Red.

  • ProNails Street Heat nagellakjes, €14,95

ProNails Street Heat White Sister

Ik draag zelf heel graag nude nagellakjes, omdat die overal bij passen en er altijd stijlvol uitzien. Ik was dus heel blij met White Sister, want het is dé perfecte roze nude kleur voor mijn nagels. In twee laagjes dekt de nagellak volledig, en de glans is – ook zonder top coat – prachtig. Ik ben hélemaal fan, dit wordt ongetwijfeld een lakje waar je me vaak in zal zien lopen.

Zelf omschrijft ProNails het lakjes als een nude tint die je nagels extra pit geeft, maar wel stijlvol houdt. Ik ben het er volledig mee eens!

ProNails Street Heat Ripped Red

Ik draag heel vaak en graag gescheurde jeansbroeken, dus Ripped Red is echt iets voor mij. Ik zie het al helemaal voor me: een grunge look met veel scheuren, en dan perfecte rode nagels erbij voor een scherp contrast.

Rode nagels zijn altijd gepast, en al had ik deze Ripped Red net wat donkerder verwacht op mijn nagels, ben ik toch tevreden over het kleurtje. Het is ‘rode nagels’, maar dan voor de zomer, en ook deze lak dekt perfect in twee laagjes.

De nagellakjes blijven prima zitten. Niet zo lang als wanneer ik er een gel top coat over zou aanbrengen, maar hij hield het toch drie dagen vol zonder overdreven te chippen. Dat is best indrukwekkend voor mij, dus ik ben ook tevreden over de kwaliteit!

Conclusie

Mijn conclusie over de ProNails Street Heat lakjes is helemaal positief. Ik vind de twee lakjes die ik heb gekozen heel mooi van kleur, en ze dekken heel mooi. Ook over de glans wil ik even zeggen dat die fantastisch is. De lakjes blijven goed zitten, en houden het gemakkelijk een paar dagen vol zonder te chippen. Mijn eerste keer ProNails zal zeker niet de laatste zijn!

Wat vind jij van deze kleurtjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.