OOTD: HOMERUN

Ik ben hélemaal into streepjes, mijn kleerkast puilt uit van de strepen, het is niet meer normaal. Hopelijk zijn jullie mijn streepjes nog niet beu, want vandaag zie je alweer strepen. Mijn outfit of the day doet me heel erg denken aan een baseball wedstrijd, want ik draag niet enkel die typische strepen in mijn outfit, maar ook een baseball petje. Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt, dus lees snel verder!

De foto’s zijn gemaakt in Portugal, in Barreiro, en ik vind ze heel cool geworden. Het was zonnig, het waaide een beetje en de setting van het oude treinstation ziet er verlaten en een beetje eng uit. Mijn outfit paste supergoed bij het weer, want de scheuren in mijn jeans en het lichte stofje van mijn hemd zorgden ervoor dat ik het niet te warm had, maar dat mijn huid wel beschermd was tegen de zon.

Mijn gestreepte hemd is van Bershka. Ik ben er één keer gaan shoppen, en heb toen zowat alle gestreepte items mee naar huis genomen. Ik weet niet wat me bezielde, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Alle items die ik toen kocht, draag ik heel graag.

Mijn gescheurde jeans heb ik bij Primark gekocht. Ik vind hem heel fijn en krijg er heel vaak complimenten over. Hij heeft héle grote scheuren, dus is zeker niet geschikt voor een koude dag. Ik kocht hem in een paar maten groter dan mijn eigen maat, zodat hij los zou vallen, en zo vind ik hem perfect.

Mijn baseball petje nam ik mee bij H&M. Ik hou niet alleen van de prachtige oudroze kleur, maar ook van het suède effect dat de stof geeft. Mijn hoofd is beschermd tegen de zon, én ik zie er helemaal trendy uit.

De zonnebril die ik draag heb ik van ToSave.com, en ik heb hem al een paar keer eerder laten zien. Ik heb hem opgestuurd gekregen, en hij hoort op dit moment bij mijn drie favoriete zonnebrillen. Hij is zo cool!

Het horloge heb je ook al voorbij zien komen bij de video over mijn horlogestash, en is van House of Watches. Mijn sneakers ben je waarschijnlijk al beu gezien, maar het was het enige paar schoenen dat ik mee had naar Portugal. Het zijn mijn favoriete Adidas Superstars.

Hemd: Bershka // Jeans: Primark // Pet: H&M // Zonnebril: To Save // Horloge: Sekonda // Sneakers: Adidas
Wat vind jij van streepjes? Ben jij ze al beu?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.