Persdagen in Antwerpen: Dag 1

Vorige week waren het persdagen in Antwerpen. Voor twee dagen openden alle persbureau’s hun deuren en mochten journalisten, bloggers en influencers een kijkje komen nemen naar de nieuwe producten en collecties. Alle bureau’s stelden hun mooiste stuks uit, en overal kregen we informatie, hapjes, drankjes en goodies! Vandaag vertel ik je wat ik allemaal heb gezien op de eerste dag. 

Ik begin met mijn outfit: ik koos voor iets simpel en gemakkelijk, want een hele dag rondlopen is moeilijk met hoge hakken – voor mij, tenminste. Ik droeg mijn nieuwe roze sneakers, en heb daar geen seconde spijt van gehad!

Marnix & Ally

Ik begon bij Marnix & Ally waar ik Kiki tegenkwam, en samen brachten we de twee dagen door. Bij Marnix & Ally spotte ik meteen deze prachtige juwelen!

En hoe leuk is deze supergrote patch? Ik wil hem hebben!

Mijn eerste beautymomentje was bij Jane Iredale. Thierry vertelde me het hele verhaal, en liet zien hoe hij de producten gebruikt.

Oona

We gingen verder naar Oona, en daar spotte ik véél moois, en dit leuke tasje moest ik even fotograferen!

Deze outfit vond ik zo leuk! Het hemd is supercool, en de broek ook!

Ik was ook meteen verliefd op dit tasje en deze schoenen. Ze zijn zo cute, en ze zijn van Primark!

Bij Oona was de tafel prachtig versierd, er hing echt een Pinterest feel!

Bij Oona genoten we ook van een heerlijke lunch, die we afsloten met chocolade.

Secret Garden

Met Media Texture, Buro Coco, Appletree, Comprendo, Manufactuur en O’Serieux

Bij de Secret Garden zaten heel wat bureau’s, dus er was ook heel wat te zien. Fashion, beauty, maar ook food en lifestyle nieuwtjes waren er in overvloed. Hierboven heerlijke parfums van Betty Barclay, in schattige kleurtjes.

De producten van Babor spreken mij altijd zo hard aan. Ik kreeg wat informatie over de producten, en ik kreeg een reisset mee naar huis om uit te proberen!

Ik spotte er ook deze nieuwe zomerse geurtjes van s. Oliver. Ze zien er supercute uit, en ze ruiken ook heerlijk!

In de Secret Garden was ook Peggy er, om onze make-up wat op te frissen. Ze poederde me een beetje af en gaf me een mooie oogschaduw op.

En natuurlijk kregen we een paar productjes mee naar huis om uit te proberen, en die zie je snel voorbijkomen op Silkeblogs!

Hoe schattig en heerlijk zien deze macarons eruit?

With Love Nans

In hetzelfde gebouw zat ook With Love Nans, maar omdat we niet veel tijd meer hadden konden we niet lang blijven. Wel had ik een interessant gesprek met het meisje dat het tafeltje hierboven ontwierp! Ik vind het echt supercool!

De Hovre

Ik moest die avond nog een make-up demo geven, maar toch waren er nog twee bureau’s waar Kiki en ik even langs wilden gaan. Bij De Hovre zag ik deze prachtige juwelen liggen, ik heb echt een zwak voor mooie stenen!

Ivy Lee

Als laatste die dag gingen we even langs bij Ivy Lee. We ontdekten er de prachtige Hugo Boss collectie, en een aantal items van Napapijri, en er werd live een armbandje voor ons samengesteld door Pig and Hen.

Hou jij ook zo van mooie stenen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.