Persdagen in Antwerpen: Dag 2

Donderdag vertelde ik je al wat ik zoal heb gezien en gedaan op de eerste dag van de persdagen in Antwerpen, en vandaag deel 2! Ik moest nog langs een heel aantal bureau’s gaan, dus ik spreidde mijn tour over twee dagen. Dag twee bracht ik ook helemaal door met Kiki, en het werd opnieuw een goed gevulde dag! Lees snel verder. 

Media Mania

De tweede dag begonnen we wat later, en startten we bij Media Mania. Het weer was een stuk minder fijn de tweede dag, dus ik was blij toen ik binnen was. We bekeken de collecties, en genoten van een heerlijke lunch, en dan was het alweer tijd om naar het volgende persbureau te gaan.

Margot Feiner

Het was de eerste keer dat ik bij Margot langsging, en het is zeker niet de laatste geweest. Supermooie collecties, heerlijk eten en lekkere drankjes, én we werden heel hartelijk onthaald!

Pravda

We gingen eerst nog langs Bestseller, maar daar zijn we maar heel even geweest omdat we nog veel moesten doen, en ik heb mijn camera niet kunnen bovenhalen. Daarna stopten we bij Pravda, waar deze supercoole fietsen stonden.

En deze fantastische laarsjes!

Nightingale

Nightingale was een van mijn favoriete bureau’s, want de ruimte was echt prachtig aangekleed, en we kregen een uitgebreide rondleiding. En deze brillen vind ik helemaal cool!

Yapado

Eindigen deed ik bij Yapado, waar we best een tijdje zijn geweest. Je kon er je nagels laten doen, we kregen heerlijke cocktails en veel informatie.

Je kon ook je wimpers en wenkbrauwen laten opmaken. Dat moesten Kiki en ik natuurlijk doen!

Hoe mooi zijn deze wimpers? We kregen er ook een paar mee naar huis, ik review ze binnenkort!

Nog even een snelle blik in de goodiebags die we verzamelden. Hoe schattig is het armbandje van Miracles? En dat slaapmaskertje van Alix The Label, kei leuk!

We kregen ook heel veel food mee naar huis! Ik heb ervan genoten!

Draag jij soms valse wimpers?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.