Givenchy Teint Couture Fluid Foundation

Een goede foundation is de basis van een mooie makeup. Ik gebruik zelf vaak een BB- of CC-crème, maar nu en dan wil ik nét wat meer dekking en dan ga ik voor een lichte foundation. En die foundation moet dan echt perfect zijn, dus mijn zoektocht naar een perfecte foundation houdt nooit op. Vandaag probeer ik de Givenchy Teint Couture Fluid Foundation uit, een vloeibare foundation die lang zou houden, en een perfecte dekking geeft. Lees snel verder!

De Givenchy Teint Couture Fluid Foundation is een foundation die lang zou blijven zitten, oplichtend en comfortabel is, en die een tailor-made dekking geeft. Het resultaat is natuurlijk en egaal. Ik ben heel benieuwd, want ik haat foundations die een cakey of té dekkend effect geven. De Givenchy Teint Couture Fluid Foundation is verkrijgbaar in zeven tinten, waarvan ik de op één na lichtste heb.

  • Givenchy Teint Couture Fluid Foundation, €41,40

De foundation zit in een stijlvol en luxueus ogend glazen flesje, en heeft een pompflacon. Op de zilverkleurige dop staat vanboven het logo van Givenchy gedrukt. De verpakking van deze foundation vind ik echt prachtig, zo clean en toch zie je dat het een luxeproduct is. Het is echt een prachtstuk om in je badkamer te zetten, en hij past heel goed in mijn Yosmo organizer. Maar uiteraard gaat het bij een foundation niet enkel om de verpakking, maar voornamelijk over de inhoud, dus laten we hem eens testen!

Ziehier mijn gezicht helemaal zonder foundation. Mijn huid is op dit moment best oké, maar niet alles is helemaal egaal. Hier en daar heb ik een donker plekje, of wat roodheden.

Op de foto hierboven draag ik een laagje van de Givenchy Teint Couture Fluid Foundation. Ik gebruikte een kwast om mijn foundation mee aan te brengen, want dat vind ik het mooiste effect geven.

Ik vind het resultaat erg mooi. De dekking is medium tot hoog, echt iets ertussen, en dat vind ik perfect. Het effect is best natuurlijk, en de foundation is erg vloeibaar, waardoor je hem amper voelt zitten. Het fijne is ook dat de foundation SPF 20 bevat, en dus je huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

Hierboven heb ik mijn make-up afgewerkt. Ik ben helemaal fan van de foundation, ik wissel hem graag af met mijn cc-crème, bijvoorbeeld als ik een feestje heb of wat meer dekking wil. Je ziet de foundation amper zitten op de huid, en hij blijft ook de hele dag zonder problemen zitten. Ook de kleur is perfect voor mij, waardoor hij helemaal samensmelt met mijn huid.

Conclusie

De Givenchy Teint Couture Fluid Foundation is goedgekeurd: hij heeft een medium dekking, geeft een natuurlijk effect en blijft de hele dag zitten. Doordat hij wat vloeibaarder is, voel je hem ook niet zitten en geeft hij geen maskereffect. Ik gebruik hem nu afwisselend met mijn cc-crème, en hij staat standaard in mijn badkamer, zodat ik hem altijd kan gebruiken!

Als jij deze foundation zelf ook wil bestellen: je vindt hem bij Ici Paris XL voor €45,90 (met nog €5,- korting via Deals.be).

Gebruik jij het liefst een foundation of een cc-crème?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.