Dermalogica Stress Positive Eye Lift

Ik ben echt een freak als het op huidverzorging aankomt. Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe producten en technieken die mijn huid beter kunnen maken. Vandaag lanceert Dermalogica een nieuw oogmasker, en daar was ik uiteraard als de kippen bij! Ik probeerde als een van de eerste de Dermalogica Stress Positive Eye Lift uit. Lees snel verder als je wil zien wat ik ervan vind!

>

Het nieuwe Dermalogica Stress Positive Eye Lift oogmasker belooft niet enkel een verzorging voor je oogcontouren, maar zou er ook voor zorgen dat fijne lijntjes en zelfs zwelling verminderen. Het masker is gemakkelijk online verkrijgbaar, maar ook bij je fysieke dermalogica verkooppunt.

  • Dermalogica Stress Positive Eye Lift, €79,90

De tube van het Dermalogica Stress Positive Eye Lift oogmasker bevat een verkoelende gel die je als masker kan gebruiken. De gel bevat paarse peulen, zeewaterextract, algen, gefermenteerde gist en een unieke mix van hyaluronzuur. Je kan de crème ’s ochtends gebruiken om je ogen te verzorgen, maar je kan het ook doorheen de dag gemakkelijk bij aanbrengen. Het leuke aan deze oogcrème is dat je hem ook als masker kan gebruiken als booster.

Met het metalen kopje dat altijd koel is kan je de gel op een gemakkelijke manier inmasseren rond je ogen. Ik heb de crème als oogmasker gebruikt, en dat vond ik zeker niet verkeerd. Ik gebruik zelf niet heel vaak oogcrème, maar na een kwartiertje voelden mijn ogen al frisser aan, dus als masker gebruik ik de Dermalogica Stress Positive Eye Lift graag. Mijn ogen hebben het geluk om niet echt hele donkere kringen te hebben, dus op dat vlak heb ik niet veel verschil gemerkt. Ik merk wel dat, wanneer ik het masker ’s ochtends gebruik, de meeste zwellingen die ik dan heb verdwijnen. Heel fijn!

Conclusie

De Dermalogica Stress Positive Eye Lift komt in mijn badkamer, maar enkel als oogcrème. Als masker geeft de gel mijn ogen een frisse uitstraling, en de huid rond mijn ogen is gehydrateerd en gevoed. Ik gebruik het masker liefst ’s ochtends, vooral wanneer ik wallen heb, want dan geeft het het meeste effect!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.