OOTD: WINE

Ik draag heel graag rode kleren, en daarom is de outfit van vandaag echt iets voor mij. Onlangs vond ik namelijk een matching broek en top in een prachtige wijnrode kleur. Ik hou van matching items, dus ik draag ze heel graag samen! Ik combineerde de rode stuks met een lange beige duster en mijn nieuwe laarsjes. Lees snel verder!

Mijn broek en top zijn van Boohoo, en ik heb ze samen besteld. De stof is vrij dun, maar heeft een leuke textuur. Ik vind de kleur echt fantastisch, het liefst droeg ik altijd alles in deze kleur! De top is een beetje cropped, waardoor je nét genoeg skin ziet. Bovendien zitten zowel het shirtje als de broek heel comfortabel.

Ook mijn duster komt van Boohoo, en ik vind hem heel cool. Hij is simpel, maar door de lengte ziet het geheel er wel heel stijlvol uit. Ik zou zeker niet zeggen dat het een ‘warme jas’ is, maar hij is heel geschikt voor een wat frissere lentedag – zoals we er de laatste tijd echt wel veel te veel hebben.

Mijn zonnebril heb ik eens gevonden bij de Kringwinkel, want, ja: dat vind ik wel kunnen. Mijn zonnebrillenverslaving is zo groot, en door bij tweedehandswinkels naar brillen te kijken doe ik niet enkel goed voor mijn portefeuille, maar ook voor het milieu!

De ring die ik draag is van Amen, een merk dat sieraden met een betekenis maakt. Ik koos voor een ring met vleugeltjes in het zilver, ik vind hem echt heel mooi.

Mijn laarsjes zijn van Fabulous Fabs. Ik kende hen nog niet, maar ze hebben een hele leuke collectie met betaalbare schoenen, en echt voor iedereen zit er wel iets tussen. Deze laarsjes zijn metallic grijs en hebben een klein hakje. Het zijn de ideale everyday laarsjes voor mij!

Mijn nagellak is van ProNails, de rode kleur is niet helemaal dezelfde als mijn outfit, maar dat vind ik niet erg!

Broek en top: Boohoo // Duster: Boohoo // Zonnebril: Kringwinkel // Ring: Amen // Laarsjes: Fabulous Fabs // Nagellak: ProNails
Draag jij graag rode kleding?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.