Essence Blossom Dreams

Op dit moment liggen er twee trend edities van Essence in de winkels, en ik heb ze allebei gespot! Vandaag toon ik je een superleuk item uit de Blossom Dreams trend editie. Ik had het concept al een paar keer voorbij zien komen, en ik was superblij toen ik het zag liggen bij de Blossom Dreams collectie! Vandaag toon ik je een nail pigment met spiegeleffect uit de Essence Blossom Dreams collectie! Lees snel verder.

De Essence Blossom Dreams trend editie is dé limited edition die het begin van de lente aankondigt. De items zijn stuk voor stuk bestempeld met bloemetjes en hebben frisse lentekleurtjes. De voorbije dagen is het weer wat beter geweest, en was het zelfs zonnig en warm! Voor mij mag de lente daarom nu écht wel beginnen, en als ik erbij kan helpen door deze superleuke trend editie uit te testen, doe ik dat zonder twijfel! De Essence Blossom Dreams Trend Editie, ligt van april tot mei in de winkels.

  • Essence Blossom Dreams Mirror Effect Nail Pigment, €2,59
  • Essence Blossom Dreams Water Based Top Coat, €2,39

Ik zag dit nagelpigment liggen, waarmee je een holografisch spiegeleffect kan creëren op je nagels. Het Essence Blossom Dreams Mirror Effect Nail Pigment bevat volgens Essence écht zilver, en breng je aan over een lichtkleurige nagellak voor een prachtig chroom effect.

Het pigment zit in een simpel plastic potje, en is om eerlijk te zijn écht niet handig om mee te werken. Bij het openen van het potje valt er langs alle kanten glitter uit, dus als je met de Essence Blossom Dreams Mirror Effect Nail Pigment aan de slag wil gaan: bereid je voor om nog twee dagen lang overal glitter te vinden!

Het pigment werkt als volgt: je lakt je nagels met een licht kleurtje, en brengt daaroverheen het poeder aan met je vinger. Wrijf het pigment wat open zodat je een egaal en glad oppervlak krijgt. Ik had verwacht dat het aanbrengen niet heel vlot zou gaan, maar dat viel eigenlijk best mee!

Hierboven heb ik het pigment aangebracht, maar nog geen top coat.

Na het aanbrengen van het pigment breng je de Water Based Top Coat over het pigment aan, zodat alles goed op z’n plaats blijft zitten.

Het effect is best mooi, ik heb het oppervlak niet honderd procent glad en smooth gekregen, maar met een beetje oefening denk ik dat het wel moet lukken. Ik merk wel dat de nagellak niet heel goed blijft zitten. Dezelfde avond nog begon één van mijn nagels het al te begeven.

Conclusie

De Essence Blossom Dreams trend editie is super schattig, en het Mirror Effect Nail Pigment en de Waterbased Top Coat die ik uitkoos zijn zeker origineel. De voordelen: het effect is cool, en het is niet heel moeilijk om het pigment aan te brengen. Maar er zijn ook nadelen: het potje is enorm onhandig en morsen is onvermijdelijk, en bovendien blijft het pigment niet heel stevig zitten. Ik geef de Essence Blossom Dreams Mirror Effect Nail Pigment en de Water Based Top Coat een 6/10.

Heb jij al eens een nagelpigment gebruikt?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.