Het hele jaar door een tintje: Marc Inbane by Captain Tan

Ik gebruik het hele jaar door zelfbruiners. Omdat ik mijn huid altijd heel goed bescherm tegen de zon, en van mezelf een vrij lichte huid heb, word ik bijna nooit bruin. Dat vind ik heel jammer, en daarom vertrouw ik op zelfbruiners! Ik heb al zowat alle soorten gebruikt: mousse, crème, gel, noem maar op. Ik weet exact wat ik verwacht van een goede zelfbruiner, dus deel ik je vandaag wat ik vind van de Marc Inbane Original Tanning Spray. Lees snel verder!

Ik kreeg de Marc Inbane Original Tanning Spray en de Tanning Glove opgestuurd van Captain Tan, dé webshop voor de fijnste zelfbruiners die er zijn. Ze bieden onder andere de producten van Marc Inbane aan, waar ik zelf echt een grote fan van ben. Ik heb de zelfbruiner al een paar keer eerder gehad, en vandaag vertel ik je nog eens wat ik ervan vind, en hoe je hem het best gebruikt.

De Marc Inbane Original Tanning Spray is een luxueuze zelfbruiner in spray vorm. Opgericht door drie vrienden, Inge, Bart en Nele – vandaar ook de naam INBANE – zorgt Marc Inbane voor een subtiel tintje, alsof je net op vakantie bent geweest. Hun aanbod bestaat uit de Original Tanning Spray, de Tanning Glove, de Kabuki Brush en de Black Exfoliator.

Om mijn zelfbruiner aan te brengen gebruik ik altijd een handschoentje. Deze Tanning Mit van Marc Inbane is een van mijn favorieten, omdat het heel zacht en herbruikbaar is. Met een handschoentje voorkom je dat je handpalmen oranje worden (dat hebben we allemaal al wel eens meegemaakt, denk ik) en kan je de zelfbruiner veel egaler aanbrengen.

De spray kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan het product op je huid aanbrengen door van dichtbij te sprayen, en dan de zelfbruiner met de handschoen te verdelen. Je kan ook van op een afstandje de spray aanbrengen, zodat het product zich egaal over je huid verspreidt. Hoe ik het liefst mijn Marc Inbane Original Tanning Spray aanbreng is om de spray simpelweg op mijn handschoen aan te brengen, en dan met het handschoentje de zelfbruiner aan te brengen over mijn huid. Je kan de spray trouwens ook op je gezicht gebruiken, dat doe ik zelf ook soms, en dan spray ik hem van op een afstandje over mijn gezicht heen. Ik laat de spray een paar seconden drogen, en dan gebruik ik een kwast om alles nog eens te verdelen.

Conclusie

Marc Inbane blijft een van mijn favoriete zelfbruiners. Het resultaat is mooi en natuurlijk, en zichtbaar zonder overdreven te zijn. Ik krijg zo vaak complimenten op mijn kleurtje, en dat heb ik mede te danken aan de Marc Inbane Natural Tanning Spray. Wat ik er ook zo fijn aan vind, is dat hij zo gemakkelijk in gebruik is. Hij bezorgt je geen vlekken of strepen, en droogt binnen enkele seconden op. Ik heb het hele jaar door een mooi kleurtje, zonder er veel moeite voor te doen (of onder de schadelijke zonnebank te gaan!).

Gebruik jij soms zelfbruiners?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.