Zumprema Funny Socks

Meestal draag ik gewoon zwarte of witte sokken, maar dat kan zo saai worden! De laatste tijd kies ik daarom vaker voor een sok met een leuk printje, of felle kleuren. Ze kunnen je outfit de perfecte hoeveelheid fun geven, en ik hou wel van een speelse look. Onlangs lanceerde Zumprema hun eigen lijn met leuke sokken: Funny Socks. Ik heb drie van hun leukste ontwerpen opgestuurd gekregen, en vandaag laat ik ze graag aan je zien. Lees snel verder!

De sokken die ik opgestuurd kreeg zijn allemaal geïnspireerd op eten! Zo leuk! De Funny Socks zijn versierd met tekeningetjes van donuts, muffins en zelfs pizza, en hebben allemaal leuke kleurtjes. Ze zijn samengesteld uit katoen en polyamide, zodat je ze perfect kan wassen.

Het eerste paar uit de set is een paar sokken met stukjes pizza. Om er even een grappige anekdote bij te vertellen: ik had met een paar vrienden net pizza besteld, en toen de pizza guy de pizza kwam leveren merkte ik plots op dat ik deze pizzasokken aan had. Hij vond het ook grappig, haha!

Mijn tweede paar is er eentje met muffins en lichtblauwe teentjes. Zo schattig! Ik vind het ook heel leuk dat de sokken vanboven een felgekleurde band hebben, dat maakt ze nog kleurrijker en cuter. Ze zijn bovendien ook heel zacht en ik vind ze altijd fijn om aan te trekken!

Het derde paar is geïnspireerd op donuts! Ik word sowieso altijd blij van donuts, dus als ik deze sokjes draag, hoef ik enkel naar mijn voeten te kijken om vrolijk te worden. En ik weet niet waarom, maar de donkerbruine strook aan mijn tenen maakt het geheel zo smakelijk. Wie heeft er zin in een donut?

Conclusie

Ik vind ze superleuk, de Zumprema Funny Socks. Als ik ze zie liggen, heb ik altijd zin om ze aan te trekken. Ze zijn niet enkel schattig en grappig, maar door hun leuke kleurtjes fleuren ze zo iedere outfit op. Bovendien zijn ze heel comfortabel, en gemakkelijk te wassen. Ze zijn verkrijgbaar in een heel aantal verschillende ontwerpen, maar ik vind die met eten het allerleukst! Welke van deze drie sokken vind jij het grappigst?

Zou jij Funny Socks dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.