Video: How To: Messy Bun

Enkele weken geleden postte ik mijn artikel en video over de hair- en beautytrends van de aankomende zomer. Ik kreeg superveel lieve reacties, en vooral over mijn messy opsteekkapsel. Heel grappig, want ik wist niet dat zoveel mensen wilden weten hoe ik die Messy Bun bij mezelf maak. Het kapsel is zo gemakkelijk, dat ik je in deze video graag wil laten zien hoe je een grote, rommelige knot maakt! Lees snel verder om de video te bekijken!

Zoals je kan zien is het echt supersimpel, en op vijf minuten gefixt. Ik ben heel benieuwd ofdat jullie deze video interessant vonden, en natuurlijk ook of jullie zelf aan de slag gaan. Vergeet mij zeker niet te taggen als je zelf de messy bun gaat maken!

Wat vind jij van dit kapsel?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.