Summer Make-up Look met Sleek

Ik heb zoveel zin in de zomer! Heerlijk weer, chillen met vrienden, festivals, zwemmen, aardbeien eten; de zomer is oprecht mijn favoriete seizoen. Jammer genoeg laat dat alles nog even op zich wachten, maar om helemaal voorbereid te zijn, creëer ik vandaag een zomer make-up look waarmee we allemaal de zomer op ons gezicht krijgen. Onlangs was ik op een evenement waar de producten van Sleek werden voorgesteld, en die items leken me ideaal voor een summerlook! Lees snel verder.

Ik kreeg van de bestseller producten van Sleek mee naar huis om uit te proberen. Ik heb al eerder een oogschaduwpalette van Sleek geprobeerd, en daar was ik heel tevreden van. Sleek staat bekend om hun goede pigmentatie, en uitgebreid assortiment. Hun i-Divine paletten zijn erg bekend, en bestaan in superveel kleurtjes. Vandaag probeer ik een van de i-Divine paletten, een highlighter palette én een lipkleurtje.

Sleek Matte Me Gloss Birthday Suit

Een matte lipgloss, huh? Deze Matte Me gloss in de kleur Birthday Suit is een enorm populaire kleur, en ik kan zeker begrijpen waarom. Het is een prachtige nudekleur die volgens mij erg mooi is op de lippen. Zelf zegt Sleek over dit product dat het perfect dekt en comfortabel draagt. Ik ben benieuwd!

Hallo, dit zijn mijn lippen zonder iets op. Mijn lippen hebben van zichzelf al vrij veel kleur, waardoor het moeilijk is om een perfecte nude kleur te vinden. Als een lipkleur té licht is, zie ik er al snel wat flets uit.

En dit is de Sleek Matte Me Gloss in de kleur Birthday Suit op mijn lippen. De lip ‘gloss’ droogt helemaal mat op, en voelt inderdaad best comfortabel aan. Ik vind de kleur echt supermooi, hij is misschien wat rozer dan ik normaal zou dragen, maar ik heb de kleur één keer gedragen en al superveel complimenten gekregen.

De lipstick blijft bovendien ook heel mooi zitten, en slijt natuurlijk en geleidelijk af.

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Dit highlighter palette zat ook in onze goodiebag, en ik kan echt wel kwijlen als ik naar het doosje kijk. De verpakking is helemaal goud en glanzend, en heeft een magnetische sluiting. In het palette zitten vier verschillende highlighters, waarvan twee in crème, en twee poeder highlighters.

Hierboven zie je de highlighters naast elkaar op mijn arm. De eerste en de derde kleur zijn crème highlighters, en de tweede en de vierde zijn poeders. Alle vier de kleuren zijn heel mooi en de glans is bij elke tint prachtig. De drie eerste highlighters zijn warm, en enkel de vierde is koel.

Op de foto hierboven heb ik geen highlighter op, maar wel bronzer en blush.

En op deze foto heb ik de highlighters uit het Sleek Highlighting Palette in de kleur Cleopatra’s Kiss aangebracht. Ik heb zowel de poeder- als de crème highlighters gebruikt, de eerste twee tinten wat lager dan de twee onderste, en het effect is echt prachtig. Mijn glow is opvallend! Normaal is highlighter echt moeilijk om te fotograferen, maar deze keer ging het vlot.

De crème highlighters gebruikte ik gewoon met mijn vingers, en ze werkten heel gemakkelijk. Ze waren goed in te blenden, en ze gaven een natuurlijk effect! De poeders bracht ik aan met mijn eigen kwastjes, want het kwastje dat in het palette zit vond ik niet zo fijn werken. Ze gaven heel veel glans, en zorgden voor een intenser effect. Prachtig!

Sleek i-Divine Storm

Ik heb twee i-Divine palettes van Sleek: het i-Divine Vintage Romance palette, met een aantal paarse en neutrale tinten, en ook het i-Divine Acid palette, met de felste kleurtjes die je ooit hebt gezien. Dit palette heet Storm, en het bevat exact die tinten waar je aan denkt als je aan een storm denkt. Donkere, wat meer sombere tinten, en wat lichtere tinten vormen samen een perfecte combinatie. Mijn oog valt meteen op het donkergroene kleurtje onderaan. Zo mooi!

Ik heb snel een overdag look gemaakt met het palette, met de derde, vijfde en zesde kleur uit het palette.

Het is heel gemakkelijk om de kleuren uit het Sleek i-Divine Storm palette te gebruiken en een snelle look te maken. Door de diversiteit aan kleuren kan je veel kanten uit, en door het sterke pigment bouw je de kleur gemakkelijk op. De kwaliteit van dit palette is echt super fijn, wat een topproduct!

Conclusie

Ik vind alledrie de producten super nice. De Matte Me Gloss in de kleur Birthday Suit is zo mooi, en ik heb hem al bij heel wat mensen gezien, en iedereen staat er gewoon prachtig mee. De textuur is heel mat, maar hij voelt niet oncomfortabel aan op de lippen. Het Highlighting palette in de kleur Cleopatra’s Kiss is ook fantastisch: alle vier de kleurtjes zijn perfect om mee te highlighten, of je nu een subtiel glansje wilt of een discobol op je gezicht. Ten slotte maakte ik een look met het i-Divine palette in de kleur Storm, en dat is gewoon ook supergoed. Het pigment, de structuur van de poeders, de kleurencombinatie, ik kan er niet overheen. Dit zijn alledrie items die ik zeker vaker ga gebruiken.

Wat vind jij van deze summerproof producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.