2 Geuren van Givenchy: Live Irrésistible & éclats Précieux

Een make-up look is niet compleet zonder een geurtje dat er perfect bij past. Ik ben heel gevoelig aan geuren, en een lekker parfum kan ik daarom heel erg appreciëren. Mijn all-time favoriete geur is Ange ou Démon Le Secret van Givenchy, dus op vlak van geuren heeft Givenchy bij mij altijd een streepje voor. Ik vertel je vandaag over twee andere geuren van Givenchy, zouden ze me even sterk kunnen bekoren als Ange ou Démon? Lees snel verder om erachter te komen! 

Givenchy Live Irrésistible Eau De Parfum Délicieuse

Ik begin met Live Irrésistible Eau De Parfum Délicieuse, een geur die al in 2015 gelanceerd is, met Amanda Seyfried als het gezicht voor de campagne. De geur is verkrijgbaar bij de parfumerie, en is te verkrijgen in 30, 50 en 75ml.

Top noten

 • Ananas
 • Rozenblaadjes
 • Pompelmoes
 • Mandarijn

Hartnoten

 • Rozen
 • Peper
 • Passievrucht

Basisnoten

 • Amber
 • Muskus
 • Iris
 • Patchouli
 • Praliné
 • Vanille

De Flacon van de Live Irrésistible geur is elegant en lang, en het thema is zacht roze. De geur is erg zoet en ruikt heerlijk fruitig. Hij doet me denken aan een tropisch eiland en ik merk meteen de citrusnoten en de rozenblaadjes op. Na een tijdje ruik je echt de amber, en voel je pas de zwoelheid van de geur.

Conclusie

Ik hou van deze geur, ik denk dat Live Irrésistible Eau De Parfum Délicieuse een geur is die iedereen kan appreciëren. Hij overtreft zeker Ange Ou Démon niet, maar ik kan zeker zeggen dat hij bij mijn top tien komt. Het parfum is een perfecte balans tussen licht en zwoel, en daarom is hij ideaal voor overdag maar ook voor ’s avonds. Ik geef de Givenchy Live Irrésistible Eau de Parfum Délicieuse een 8/10.

Givenchy Eclats Précieux

Het tweede geurtje dat ik bespreek is Eclats Précieux, en die is een stuk minder makkelijk te verkrijgen dan de eerste geur. Het doosje waar het flesje in zit vind ik al prachtig, met het schattige printje en de leuke kleurtjes.

Topnoten

 • Peer

Hartnoten

 • Jasmijn
 • Rozen
 • Perzik
 • Thee

Basisnoten

 • Hout
 • Muskus

Ook het flesje is heel schattig en elegant. De geur is heel fris en fruitig, en je ruikt meteen het bloemenpalette in het parfum. Hij is licht zoet en jeugdig, en daardoor is hij perfect voor op een zonnige lentedag.

Conclusie

Eclats Précieux is een geur waar ik me erg tot aangetrokken voel. Ik vind het flesje niet alleen superleuk, maar de geur is echt heerlijk. Het is een lichte geur, en daardoor is hij heel draagbaar, en ik merk dat ik hem gewoon heel vaak uitkies uit mijn collectie.

Extra korting

Allebei de parfums zijn verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën. Als je extra korting wil scoren op je bestelling, meld je dan aan bij Earnieland, want daar vind je 5% korting bij De Bijenkorf, 2,5% korting bij Ici Paris en ook heel wat andere webshops. Meld je aan via deze link en krijg meteen €10 shoptegoed!

Wat voor parfums vind jij het allerfijnst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.