OOTD: A Tiger Doesn’t Change Its Stripes

Strepen, strepen, strepen; ik kan er niet genoeg van krijgen. Mijn kleerkast puilt ondertussen uit van de streepjes, en ik moet er tijdens het shoppen écht op letten dat ik niets meer koop dat streepjes heeft. Eén van de gestreepte items die ik een tijdje geleden kocht in mijn streep-shop-bui wil ik je vandaag tonen. Ik draag vandaag een lange jurk met strepen, die ik enorm graag draag. De jurk is niet alleen stijlvol en overtuigend, maar ook nog eens héél comfortabel. Lees snel verder als je mijn outfit wilt zien!

Mijn gestreepte lange jurk is van Bershka, en die heb ik in die veelbesproken streep-shop-bui gekocht. Ik ging na lange tijd eens shoppen en ik kwam thuis met een grote zak vol strepen. Deze jurk is een van mijn meest favoriete items van die dag, ik vind hem zo leuk! Door de verticale strepen lijk ik lang – terwijl dat hélemaal niet zo is, hihi – en de stof is zacht en licht.

De foto’s zijn genomen in Portugal, en zoals jullie weten had ik daar maar één paar schoenen bij, en dat waren mijn favoriete sneakers. Ik kies zo vaak voor mijn Adidas Superstars, en dan specifiek die met zwarte strepen. Ik vind ze zo fijn dat ik mijn witte Adidassen heb gecustomized, zodat ik hopelijk ook eens andere sneakers ga dragen. Het resultaat zien jullie snel!

Mijn horloge is van Daniel Wellington, dat was ook het enige horloge dat ik bij heb, maar ik ben er nog altijd super blij mee. Het is misschien wel het mooiste horloge uit mijn collectie, vooral omdat het roségoud is en heel fijn. Gebruik de code SILKEBLOGS trouwens voor 15% korting als je zelf een horloge van Daniel Wellington wil bestellen!

Mijn zonnebril, ten slotte, is van Polette. Ik draag deze zonnebril het vaakst omdat hij op sterkte is. Het is mijn enige zonnebril op sterkte en daarom vind ik hem zo handig. Hij komt uit de California lijn en ik krijg er altijd zo veel complimenten over, dank jullie wel <3

Jurk: Bershka // Sneakers: Adidas // Horloge: Daniel Wellington // Zonnebril: Polette
Draag jij ook zo graag lange jurken?
Accessories female BENL 200616 - 011016 728x90

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.