Body Fantasies Body Sprays

Ik hou van dingen die lekker ruiken, en daarom was ik super enthousiast toen ik op de persdagen een paar weken geleden de Body Sprays van Body Fantasies mocht ontdekken. Ik kreeg vier geuren mee naar huis om uit te proberen. Dat deed ik uiteraard met plezier, en vandaag vertel ik je wat ik vind van de Body Fantasies Body Sprays. Ben je benieuwd naar dit lichte alternatief voor parfum? Lees snel verder!

Dit zijn de Body Fantasies Body Sprays. Ze zijn kleurrijk en schattig, en ik probeer vandaag de volgende geuren uit: Pink Vanilla Kiss Fantasy, Pink Sweet Pea Fantasy, Twilight Mist en Vanilla. De flesjes zien er speels en leuk uit, echt een verfrissing. Het leuke aan de Body Sprays is dat je ze kan aanpassen aan je mood, en elke dag een ander geurtje kan kiezen.

Pink Vanilla Kiss Fantasy

Ik begin met de snoeperigste van de vier. Pink Vanilla Kiss Fantasy is een zoet en citrusfris geurtje, dat heel meisjesachtig is. De topnoten zijn pompelmoes, rabarber en kokosmelk, de hartnoten zijn roze vanille, alpenviooltje en pioenroos. De basisnoten zijn vanille van Tahiti, sandelhout en caramel. Vooral de roze vanille is duidelijk ruikbaar, en het is echt heerlijk!

Pink Sweet Pea Fantasy

Het tweede geurtje dat ik uitprobeerde is ook een roze variant, maar deze is iets fruitiger en ruikt meer naar bloemen. Met topnoten als rode bessen, pompelmoes, guava en framboos, hartnoten als alpenviooltjes, meloen en passievrucht en muskus als basisnoot kan je je al wel iets voorstellen bij deze geur.

Twilight Mist

Ik ben heel vaak aangetrokken door paarse geuren, ze zijn vaak zo zwoel en intens en perfect voor ’s avonds. Twilight Mist is mysterieus en verleidelijk, en heeft als topnoten mandarijn, kokosnoot en pruim. De hartnoten zijn magnolia, tijgerorchidee en violet, en de basisnoten sandelhout, muskus en tonka boon. Deze is echt heerlijk!

Vanilla

Vanilla is een beetje anders dan de andere geurtjes van deze lijn, want hij heeft geen basis-, hart- en topnoten als de anderen. Hij ruikt uiteraard heel sterk naar vanille, maar hij bevat ook jasmijn, appel en muskus. Als je een fan bent van vanille, is dit écht iets voor jou.

Conclusie

De Body Fantasies Body Sprays zien er niet alleen schattig en snoeperig uit, de geurtjes zijn ook stuk voor stuk heerlijk. Er zijn veel varianten, een voor elke mood, en dat vind ik er net zo leuk aan. Mijn favoriet van de vier is Twilight Mist, want die is echt heerlijk. Als je ze tegenkomt, raad ik je ten sterkste aan om ze eens te ruiken, want je gaat sowieso niet naar huis zonder er eentje mee te nemen!

Gebruik jij soms een body spray?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.