5 Fashion Trends Lente en Zomer 2017

De zomer komt eraan, dus het wordt weer eens tijd om je kleerkast onder handen te nemen. Leg die dikke truien en jassen maar achteraan en haal je fleurige en lichte kleding binnen handbereik. Oké, het is misschien nog geen ideaal zomer- of zelfs lenteweer, maar zodra het zover is, wil ik hélemaal klaar zijn om mijn leukste zomeroutfit aan te trekken. Als jij ook toe bent aan een kleerkast-update, wil ik je graag even helpen. Vandaag deel ik namelijk vijf trends waarmee je je garderobe volledig 2017-proof krijgt. Lees snel verder!

1. Cut-outs

Je hoeft niet je hele lichaam te laten zien, een subtiele cut-out hier of daar kan je outfit extra glam maken, zonder overdreven te zijn. Deze zomer mag je – ook als het weer wat slechter is – een beetje huid laten zien. Zorg voor een subtiele cut-out, waar je het niet zou verwachten, en maak een eye-catcher van je outfit!

2. Kappen

Goed nieuws voor als de zomer niet alles wordt wat we ervan verwachten, en het – zoals dat wel vaker gebeurt – regent. Ik ben helemaal fan van deze trend, want ik vind kappen er altijd zo leuk uitzien. Deze zomer is het helemaal oké als je kiest voor een vest met een kap, of een leuke regenjas. Wat een opluchting, want ik ga heel wat festivals doen en dan ben ik goed voorbereid én fashionable!

3. Leather Fringes

Franjes zijn altijd zo leuk voor de zomer, ze kunnen je look heel boho maken, en dat vind ik super. Dé trend deze zomer, zijn leren franjes. In je kleding of accessoires, je kan er alle kanten mee op.

4. Metallic

Metallic kleding is al langer een trend, en dat verandert deze zomer zeker niet. Een metallic finish kan op élk kledingstuk, niets gaat te ver. Hoe leuk is de metallic boyfriend jeans? Ik ben alvast grote fan en helemaal mee met deze trend, kijk maar naar deze outfit!Voor een wat gewaagdere look zou je de metallic kledingtrend kunnen combineren met een andere trend; volgens Zalando worden enkellaarsjes met stiletto’s namelijk de trend van dit seizoen. Een gewaagde combinatie met veel mogelijkheden, waarbij je er zeker trendy bij loopt!

5. Schouders

Volgens mij wordt dit zelfs de grootste trend: schouders. Schoudervullingen, details op de schouders, het komt helemaal terug. Ik weet nog niet helemaal wat ik van deze trend vind, maar volgens mij zit er wel veel potentieel in!

Voor nog meer inspiratie en trends voor de lente en de zomer dit jaar, check dit artikel van FashionUnited!

Van welke trend krijg jij het al warm?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.