Collistar Natura: Natuurlijk én Effectief

Je weet het, ik ben skincare-obsessed. Elk nieuw product wil ik daarom uitproberen, en daar ben ik heel fanatiek in. Ik kreeg onlangs twee producten uit de nieuwe Collistar Natura lijn, een lijn met verzorging die zowel natuurlijke ingrediënten bevat, als effectief is. Ik heb zelf een super moeilijke huid, met alle soorten problemen die je kan bedenken, dus mijn eisen voor huidverzorgingsproducten zijn erg hoog. Lees snel verder, want vandaag vertel ik je wat ik vind van de Collistar Natura lijn. 

Mijn ervaring met Collistar is altijd heel fijn geweest, ik reviewde eerder al de Collistar Pure Active Hyaluronzuur en daar was ik heel tevreden mee. Ik kreeg twee producten uit de Collistar Natura lijn opgestuurd. Links zie je de Precious Essence-Oil, een regenererende en herstellende olie, en rechts de Two-Phase Micellar Water. De Collistar Natura producten zijn ideaal voor alle huidtypen en leeftijden, en bevatten Italiaanse Stevia, een natuurlijk kruid dat bekend staat om zijn zoete smaak, barstensvol glucosiden en avonoïden.

Collistar Natura Two-Phase Micellar Water

Ik gebruik zelf niet heel vaak micellair water, want ik reinig mijn huid altijd met een olie, maar om tussendoor te reinigen vind ik een micellair water altijd handig. Deze is er dan ook nog eens eentje met twee fasen, dus extra fijn! Ik heb hem uitgeprobeerd en ik kan er gemakkelijk al mijn make-up mee verwijderen. Zelfs mijn mascara glijdt van mijn wimpers. Schud de fles zodat je de fijne ingrediënten – dat zijn lychee en stevia – activeert.

  • Collistar Natura Two-Phase Micellar Water, €26,50 voor 150ml

Collistar Natura Precious Essence-Oil

Deze verzorgende en herstellende olie bevat avocado en een heel aantal andere oliën. Je kan de olie op heel wat verschillende manieren gebruiken. Breng de olie aan over je gezicht als dagverzorging, of laat het een hele nacht intrekken als oliemasker. Hoewel ik hem gewoon als dagverzorging nét iets te rijk vind, is hij als masker echt heel fijn. Mijn huid voelt na gebruik zo enorm zacht en gehydrateerd. Heerlijk!

  • Collistar Natura Precious Essence-Oil, €43,75 voor 30ml

Conclusie

Ik ben zeer te spreken over de Collistar Natura producten. De ingrediënten zijn 95% natuurlijk, én ze werken nog eens heel fijn ook. Het Two-Phase Micellar Water verwijdert zonder problemen mijn makeup en voedt mijn huid tegelijkertijd. De Precious Essence-Oil is voor mij ideaal als masker, en mijn huid voelt na gebruik echt heerlijk aan. Ik geef de Collistar Natura lijn een 8/10.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.