OOTD: Red Pants

Yes, eindelijk wordt het weer er wat beter op. Als de zon schijnt, en de temperaturen hoger worden, draag ik graag luchtige stofjes. Toen ik onlangs een super coole rode broek tegenkwam, in zo’n perfect luchtig stofje, was ik meteen verliefd. Mijn outfit van vandaag is simpel, maar door de rode kleur van de broek is hij toch speciaal en kleurrijk. Als je wil weten hoe ik mijn felrode broek combineer, lees snel verder!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn broek vinden, ik kocht hem bij Bershka. Het is eigenlijk dezelfde broek als ik mijn Valentino Outfit. Ik vind hem zelf alleszins heel mooi, en hij zit echt lekker. De kleur is misschien niet héél gemakkelijk te combineren, maar ik merk dat als ik kies voor items in neutrale kleuren, het er heel stijlvol uitziet.

Ik draag mijn top van Uniqlo. Ik hou van de gladde stof en de casual look. Het is ook niet heel lang, waardoor hij heel flatterend valt. De sandalen die ik hierboven draag zijn ook van Bershka, en hoewel ze er best comfortabel uitzien, kon ik ze na een paar uur écht niet meer dragen. Geen aanraders, ze doen zoveel pijn!

Mijn zonnebril is een van mijn favoriete brillen. Hij is van CheapAssZonnebrillen en ik krijg er zoveel complimenten over. De oorbellen die ik draag, ten slotte, vond ik op een klein marktje in Portugal. Ze zien er zwaar uit, maar ze vallen best mee!

Broek: Bershka // Top: Uniqlo // Sandalen: Bershka // Zonnebril: CheapAssZonnebrillen // Oorbellen: Portugal
Zou jij een rode broek dragen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.