Doctor Babor Lifting Cellular + Booster Treatment

Vorige week mocht ik een heerlijke gezichtsbehandeling met producten van Babor uittesten, en daar ging ik uiteraard graag op in.  De huid van mijn gezicht en hals werd onder handen genomen door Tina, en zij gaf me de Collagen Booster behandeling. Vandaag vertel ik je wat ik van de behandeling vond, én ik heb ook thuis de producten van de Doctor Babor Lifting Cellular uitgeprobeerd. Lees dus snel verder als je meer wilt weten over de Doctor Babor Lifting Cellular lijn, en de bijbehorende gezichtsbehandeling. 

Hoewel ik nog jong ben, en gelukkig nog geen last heb van rimpels, ben ik van mening dat het beter is om er op tijd aan te beginnen. Ik verzorg mijn huid heel goed, gebruik élke dag een zonnebescherming, en ook anti-aging komt bij mij regelmatig terug. Babor heeft een speciale kuur van zes behandelingen ontwikkeld, drie behandelingen met de Collagen Booster lijn, en drie met de Recontouring lijn. Ik testte de Collagen Booster behandeling én de producten uit de lijn uit, en in deze video zie je een stukje van de behandeling.

  • Doctor Babor Lifting Cellular of Recontouring Treatment, €85 voor 75 minuten

De behandeling

Tina startte met mijn huid goed te reinigen met de Repair Cellular Ultimate Repair Cleanser. Daarmee haalde ze mijn make-up weg, en maakte ze mijn huid schoon en klaar voor de behandeling. Na de reiniger gebruikte ze de Rebalancing Liquid om de huid in balans te krijgen. Vervolgens bracht ze de Micro Cellular Ultimate Peeling Liquid aan om te exfoliëren en de dode huidcellen te verwijderen. Na de peeling kreeg ik een gezichtsmassage, echt heerlijk! Ze gebruikte het Lifting Cellular BTX-Lift Serum en daarna de Collagen Boost Infusion, waarna ze ook het Comfort Cream Mask aanbracht. Op het einde gebruikte ze ook nog de Dual Eye Solution Day en ze sloot af met de Collagen Booster Cream. Na de behandeling voelde mijn huid ongelooflijk zacht, en zag ze er stralend uit!

De producten

Ik probeerde thuis een tijdje de Doctor Babor Lifting Cellular producten uit. Op de persdagen kreeg ik de Doctor Babor Lifting Travelset mee naar huis, waar een aantal items in zaten, en ik kreeg later ook nog een serum mee. Dit zijn de producten die ik uitprobeerde:

  • Collagen Boost Infusion
  • Collagen Booster Cream
  • Firming LipBooster
  • BTX-Lift Serum

Doctor Babor Collagen Boost Infusion

In de travelset zat één flesje van de Collagen Boost Infusion. Als je de fullsize variant koopt, krijg je vier zulke flesjes, en het is bedoeld als kuur van vier weken. Het is een soort olie-achtig serum dat je ’s avonds op de huid kan inmasseren, en dat verstrakkend werkt. De booster vormt nieuwe collageen- en elastinevezels, herstructureert het collageennetwerk en behoudt de flexibiliteit, en remt de collagenase (enzymen die collageen afbreken).

  • Doctor Babor Collagen Boost Infusion, €100,50 voor 28ml

Doctor Babor Collagen Booster Cream

Na de Collagen Boost Infusion breng je de Collagen Booster Cream aan, een verzorgende en verstrakkende gezichtscrème die rimpels corrigeert. De crème bevat hyaluroonzuur en maritiem collageen, zodat de huid wordt gevoed en ondersteund. De textuur is vrij rijk, maar zorgt niet voor een vet residu. Een ideale dag- en nachtcrème die ook nog eens de voordelen van een anti-aging bevat.

  • Doctor Babor Collagen Booster Cream, €95,50 voor 50ml

Doctor Babor Firming Lip Booster

Heel vaak vergeet ik om mijn lippen ook de nodige verzorging te geven. De Doctor Babor Firming Lip Booster maakt je lippen glad, verzorgt ze én heeft een plumping effect. De tube bevat een crèmestructuur die je zowel op je lippen als errond kan gebruiken, zodat ook rimpeltjes en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Door de metalen bolletjes op de tube kan je de crème ook heel fijn inmasseren.

  • Doctor Babor Firming Lip Booster, €39,50 voor 15ml

Doctor Babor BTX-Lift Serum

Ik geef toe, voor mij is het nog niet heel erg van toepassing, maar ik heb toch een aantal mimische lijntjes. Het BTX-Lift Serum is een serum dat je kan aanbrengen op die rimpels, en dat meteen gladstrijkt én op lange termijn een verstevigend effect heeft. Ik had niet zoveel verwacht van dit serum, maar zelfs bij mij zag ik verschil: de ‘rimpel’ tussen mijn wenkbrauwen is een stuk minder zichtbaar als ik het BTX-Lift Serum heb gebruikt. Voor mij zeker een topper!

  • Doctor Babor BTX-Lift Serum, €60,00 voor 10ml

Conclusie

Ze zijn misschien niet heel budgetproof, de producten van de Doctor Babor Lifting Cellular lijn, maar ze zijn het ongetwijfeld waard. De behandeling die ik kreeg was hemels, en mijn huid is er erg van opgeknapt. Ik ben vooral fan van het BTX-Lift Serum, omdat dat bij mij het meest zichtbare effect geeft. Ik ben nog lang niet klaar om rimpels te krijgen, en de producten van Doctor Babor Lifting Cellular helpen mij daarbij!

Laat jij soms een behandeling doen bij een schoonheidsinstituut?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.