Shower Time With Daily Concepts

Nu de zomer eraan komt, moeten we wat extra moeite doen om ons lichaam helemaal klaar te maken voor de zomer. Ik gebruik zelf heel graag zelfbruiners om mijn huid een tintje te geven, en daarom is het belangrijk dat ik mijn huid exfolieer en verzorg. Onlangs kreeg ik een superleuk pakketje met een paar items van Daily Concepts, een huidverzorgingsmerk dat behalve verzorgingsproducten ook tools aanbiedt om je huid in topconditie te houden. Vandaag probeer ik een paar van die items uit! Lees snel verder. 

Ik kreeg vier exfoliërende scrubbers en een konjac spons opgestuurd. Ik kon niet wachten om ze allemaal te testen, want ze zagen er alvast veelbelovend uit! Op de Body Scrubber na zit elke tool zit in een speciaal zakje waarin je het gemakkelijk kan laten drogen aan de lucht. Ze hebben echt aan alles gedacht, Daily Concepts!

Daily Concepts Exfoliating Body Scrubber

De Exfoliating Body Scrubber is een sponsje dat je om je hand kan dragen en je lichaam gemakkelijk mee kan exfoliëren. In de spons zit soya, dat ervoor zorgt dat er een mooie schuimlaag ontstaat. De spons heeft een speciaal labeltje, waaraan je kan zien wanneer je hem moet vervangen.

Aan de spons zit een band, waardoor hij heel fijn in gebruik is, en bij het scrubben komt er heel veel schuim vrij. Het is een waar genot om je lichaam te exfoliëren met deze Exfoliating Body Scrubber.

Daily Concepts Your Facial Micro Scrubber

Om je gezicht te exfoliëren heeft Daily Concepts een speciaal sponsje voor je gezicht. De structuur is aangepast aan de delicate huid van je gezicht, en je kan met de Micro Scrubber zowel een zachte reiniging als een exfoliërende behandeling krijgen. De scrubber is fijn in gebruik, en na de douche voelt mijn gezicht heerlijk zacht!

Daily Concepts Your Back Scrubber

Ik heb het altijd moeilijk om mijn rug te scrubben, ik ben namelijk niet zo lenig. De Your Back Scrubber is daarvoor de oplossing: door het design kan je gemakkelijk je rug exfoliëren en hij is ook ideaal voor je voeten!

Om je rug te scrubben, neem je de banden vast en oefen je druk uit voor een stevige rugmassage. Het is een hele handige tool, en ik kan overal gemakkelijk aan. Ik vind het heerlijk dat ik mijn rug eindelijk ook mee kan scrubben!

Daily Concepts Your Konjac Sponge

Ik had geen idee wat een konjac spons is, dus ik was wel even onder de indruk van deze Your Konjac Sponge. Het is een superharde spons, die enorm absorberend is: als je hem onder water houdt, wordt hij heerlijk zacht. Mijn huid wordt op een zachte manier gereinigd, en bovendien is hij 100% natuurlijk!

Conclusie

Ik waste mezelf voordien in de douche altijd met mijn handen, en om te exfoliëren gebruikte ik een scrubdoekje dat verre van handig is. Met de tools van Daily concept is het een stuk gemakkelijker om mijn hele lichaam te scrubben, en mijn huid voelt na mijn douche zo héérlijk zacht aan. Een groot voordeel van de sponsjes, is dat je geen producten met korrel hoeft te gebruiken, want zo verspil je veel product én in veel van dat soort producten bevat ‘microplastic’, wat heel slecht is voor het milieu. Ik geef de producten van Daily Concepts een 9/10, ze verdienen zeker een vast plekje in mijn douche!

Gebruik jij iets van sponsjes als deze in je douche?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.