Festivals: Gedaan & Gepland

De festivalzomer is in zicht, en ik kan niet wachten om de leukste weer te bezoeken! Ik ben een grote festivalganger, dus ik besloot om een volledige blogpost te wijden aan alle festivals die ik ooit al heb gedaan – en dat zijn er uiteindelijk best wel wat – en de festivals die ik heb gepland voor deze zomer. Inclusier: enkele foto’s uit de oude doos! Lees snel verder als je wil weten welke festivals op mijn Gedaan- en geplandlijstje staan! 

Gedaan

Summer Festival

In de zomer is het in Antwerpen altijd Summer Festival, een festival van één dag waar ik ooit één keer ben geweest. Volgens mij is Summer Festival het allereerste festival waar ik ooit ben geweest.

Laundry Day

In september is het altijd Laundry Day, en dat is het ideale festival van één dag waar je de laatste keer helemaal kan losgaan voordat het academiejaar weer start.

(De foto hierboven is gemaakt op Pukkelpop 2012. En ja, mijn haar was toen bruin!)

Rock Werchter

Ik denk dat Rock Werchter mijn allereerste festival van meerdere dagen was. Ik herinner me dat het de zomer was na mijn laatste jaar in middelbare school, en ik ging samen met een vriendin. Het was fantastisch, met als hoogtepunt Linkin Park!

Pukkelpop

Ik denk dat het datzelfde jaar was, mijn eerste keer Pukkelpop. De foto hierboven is eentje die dat jaar op Pukkelpop is gemaakt, ik denk dat het 2011 was. Zo lang geleden! Pukkelpop heb ik de jaren daarna nog een paar keer gedaan, nog één keer combi en daarna een van de dagen.

Sfinks

Het Sfinks festival is een superleuk en kleiner festival dat dicht bij mij thuis plaatsvindt. Ik ga er bijna elk jaar heen en het is altijd super gezellig. Hoogtepunt: Bart Peeters!

Reggae Geel

Ik ben één keer naar Reggae Geel geweest, maar voor één dag. Ik herinner me dat we ernaar toe gingen door te liften (echt waar) en dat ik de dag erna moest werken, haha!

Mano Mundo

Op Mano Mundo ben ik ook maar één keer geweest, maar het was wel heel leuk. Het was een vrij impulsieve beslissing om erheen te gaan, en ik denk dat dat was omdat Bart Peeters kwam. Grote fan!

Dranouter

Ik ben ooit naar Dranouter geweest, en mijn ouders gingen er ook naartoe. We waren met een hele grote groep, en het was echt heel fijn. Dranouter is echt een festival waar ik ooit weer naartoe wil! De foto hierboven is toen genomen!

Sziget

De voorbije twee zomers ben ik naar Sziget geweest. Sziget is een festival dat in augustus plaatsvindt in Boedapest, Hongarije. De eerste keer dat ik er was, was echt fantastisch. Ik kon niet wachten om het jaar erna opnieuw te gaan! Lees hier mijn reisverslag van mijn eerste keer Boedapest (en mijn eerste keer Sziget). Vorige zomer ging ik daarom opnieuw naar Sziget, en ik maakte een video over mijn roadtrip die je hier nog eens kan zien:

 

Gepland

Ook deze zomer ga ik een aantal festivals doen. Nog niet alles ligt volledig vast, maar er zijn voorlopig drie festivals waar ik zeker naartoe ga.

Hype-O-Dream

Ik ben echt super benieuwd naar het Hype-O-Dream festival dat plaatsvind in de hippodroom van Waregem. Op de line-up staan onder andere Lil Jon, Lil’ Kleine en Mark With A K. Samen met een aantal andere influencers ben ik de hele dag aanwezig, en binnenkort geef ik ook een duoticket weg! Hou dus zeker Silkeblogs in de gaten!

Sziget

Hoe kon het ook anders, dit jaar ga ik weer naar Sziget. Ik vind het heerlijk om op reis te gaan, en al helemaal om die reis te combineren met een fantastisch festival. Om ook aan tickets te komen, ga snel naar szigetfestival.com. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van wat ik er allemaal ga zien en doen, dus volg me zeker op Instagram!

Balaton Sound

Dit jaar ga ik voor het eerst ook naar Balaton Sound, dat ook in Hongarije plaatsvindt. Ik ben super benieuwd naar het festival, en ik kijk er enorm naar uit. Het wordt ongetwijfeld fantastisch! Als je ook tickets wil scoren, ga dan naar balatonsound.com!

Welke festivals ga jij doen deze zomer? Kom ik je ergens tegen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.