OOTD: Hard To Forget

Vorige week was fantastisch! Het weer was heerlijk, en er was zoveel leuks te doen. Op donderdag ging ik naar het park en kon ik eindelijk nog eens mijn nieuwe rokje aantrekken, want de zon warmde het hele park op. Ik combineerde mijn rokje met een leuk topje – mét tekst erop, maak dat mee! – en mijn nieuwe laarsjes. Vandaag toon ik je een outfit waarvan ik vind dat die perfect bij mij past. Lees snel verder om de foto’s te zien. 

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe rokje. Ik bestelde het via Boohoo, en de stof is echt superlicht, al zou je dat niet zeggen. Wat ik ook heel leuk vind aan het rokje, is dat een hoge taille heeft, dat is altijd zo flatterend.

Het topje dat ik bij mijn rokje combineerde vond ik bij Pull & Bear toen ik in Antwerpen was. Normaal draag ik helemaal niet graag kleding met tekst op, maar dit kon ik gewoon niet laten liggen. Er staat op: Hard To Forget, en eronder Trust No One & Love Yourself. Hoe cute zijn ook de bloemetjes?

Mijn laarsjes zijn van Manfield. Ik had nog geen Chelsea laarsjes in mijn schoenenkast staan, dus ik besloot daar toch eens werk van te maken. Ik ging voor een donkergroene variant, om ze toch nog iets specialer te maken. Ze zitten super comfortabel en hebben een vrij dikke zool, zodat ik ook zonder hoge hakken een centimetertje groter lijk!

De zonnebril die ik draag is van Ray-Ban, en het armbandje is van Miracles Collection, dat is de juwelenlijn van de prachtige Annelien Coorevits.

Rokje: Boohoo // Top: Pull & Bear // Laarsjes: Manfield // Zonnebril: Ray-Ban // Armband: Miracles Collection
Draag jij soms kleding met tekst op?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.