Origins A Perfect World

Mensen die mij kennen, zijn het al lang beu gehoord: om je huid in goede conditie te houden, moet je haar élke dag beschermen met een zonnefilter. ELKE DAG. Voor mij – en hopelijk velen onder jullie – klinkt dat als het meest logische dat er is. Toch blijkt het voor veel mensen een moeilijk concept, maar met de nieuwe lijn producten van Origins heb je voortaan geen excuus meer. Vandaag vertel ik je wat ik vind van de producten van de Origins A Perfect World lijn. Lees snel verder!

Ik kreeg twee producten van de Origins A Perfect World lijn opgestuurd om uit te proberen. Hierboven zie je links de SPF 20 Age-Defense Eye Cream en rechts de SPF 40 Age-Defense Moisturizer. De beide producten bevatten witte thee, dat heel veel anti-oxidanten bevat, meer zelfs dan groene thee! De A Perfect World lijn beschermt de huid dus niet enkel tegen omgevingsfactoren, maar ook tegen veroudering van binnenuit.

Origins A Perfect world SPF 40 Age-Defense Moisturizer

Veel dagcrèmes en moisturizers bevatten een lage SPF, van 15 of hoogstens 20. Deze A Perfect World Age-Defense Moisturizer bevat daar het dubbele van. Met zijn SPF 40 beschermt hij je huid tegen UVA én UVB stralen, terwijl de crème je huid diep hydrateert. De moisturizer bevat bovendien ook Witte Berk die de huidbarrière versterkt en Edelweiss dat ervoor zorgt dat de huid vocht beter kan vasthouden.

Van een crème met een hoge SPF zou je verwachten dat hij stroef is, en een vettig residu achterlaat op de huid. Dat is met deze Age-Defense Moisturizer geenszins het geval. De crème is vrij stevig, maar trekt toch snel in en voelt heerlijk zacht aan op de huid.

Origins A Perfect World SPF 20 Age-Defense Eye Cream

Een oogcrème met SPF ben ik nog niet vaak tegengekomen, maar het idee is niet zo gek. De huid rondom je ogen is heel gevoelig, en moet daarom ook goed beschermd worden. Deze Age-Defense Eye Cream beschermt je huid niet enkel met SPF van 20, maar verheldert ook de huid rond je ogen.

Omdat de oogcrème olievrij is, voelt de crème heel licht aan op de huid. Je brengt een kleine hoeveelheid van de crème aan rondom je ogen, en masseert voorzichtig in. Er blijft geen residu over, en de huid voelt na het aanbrengen heel comfortabel aan.

Ik heb mijn lieve mama gevraagd om de producten een tijdje uit te proberen, en al na een paar dagen begon ze complimenten te krijgen over haar huid. Haar poriën zijn opvallend fijner geworden, en haar huid lijkt van binnenin te glowen. Ze was zelf ook heel enthousiast over de producten, dus ze gebruikt ze met plezier verder!

Conclusie

Ben je op zoek naar een lijn van huidverzorgingsproducten die je huid niet alleen verzorgt, maar haar ook beschermt? Dan is de A Perfect World lijn van Origins iets voor jou. De producten bevatten witte thee, boordevol oxidanten, en beschermen je huid tegen schadelijke UV-stralen. Ze maken de huid heel fijn en verminderen actief lijntjes en poriën, terwijl ze je tegen de zon beschermen. Ik ben alvast helemaal fan van de producten, en ik geef ze daarom een 9/10.

Bescherm jij je huid iedere dag?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.