Playful Summer Look Met Bourjois

De zomer begint nu toch écht wel in zicht te komen, en daarbij hoort voor mij een zomerse makeuplook. In de zomermaanden gebruik ik graag lichte producten, die een natuurlijk effect geven. Zachte kleurtjes, en een hele simpele look. Onlangs kwam Bourjois met een aantal nieuwe producten uit, die ook nog eens heel speels zijn. Vandaag probeer ik een aantal van hun nieuwe producten uit, en creëer ik een Playful Summer look. Lees snel verder!

Bourjois wilt ervoor zorgen dat vrouwen zich niet meer beperkt voelen door het schoonheidsideaal. Make-up is net leuk om creatief mee te zijn, en jezelf uit te drukken. De nieuwe producten die het merk uitbracht maken make-up weer luchtig en fijn, en dat vind ik echt leuk. Ik probeer vandaag een aantal nieuwe producten uit, en maak mijn pérfecte zomerlook! Alle producten zijn verkrijgbaar bij DI.

Bourjois Palette Les Nudes

Bij de zomer horen voor mij vooral nude tinten, om een zachte en natuurlijke look mee te maken. Daarvoor dit Palette Les Nudes perfect, en dat begint al bij de verpakking. Het palette is versierd met elegante letters en een tekening van Bernadette Marie Pascua, een illustratrice die vooral mode-illustraties maakt. Zo schattig!

Als je het palette opent, zie je de zachte en frisse kleurtjes die Bourjois heeft uitgekozen voor Les Nudes. Een witte highlighter, een aantal lichte kleurtjes en twee donkerdere tinten. De lichte kleurtjes passen perfect bij de lente- en zomermaanden, en de donkere oogschaduws kan je gebruiken om diepte te creëren en om de look intenser te maken.

Ik was bang dat niet alle kleuren even sterk gepigmenteerd zouden zijn, maar zoals je kan zien heeft het Bourjois Palette Les Nudes daar geenszins problemen mee. Elke tint heeft in één veegje enorm veel pigment, zelfs de lichte en matte tinten. Bovendien zijn de oogschaduws heel zacht en versmelten ze perfect met de huid zonder al te veel fall-out.

Bourjois Slim Liner Feutre

In de zomer gebruik ik ook graag een vloeibare eyeliner, om een fijn lijntje te zetten. De Bourjois Slim Liner Feutre heeft een super dun vilten tipje, en heeft een diepzwarte kleur. Bovendien belooft de eyeliner om tot 24 uur lang te blijven zitten, wat een belofte! Het tipje is erg stevig, waardoor je gemakkelijk een fijn en perfect lijntje kan maken. De substantie is erg vloeibaar, zodat het tekenen van een lijntje niet stroef gaat, maar toch is het  lijntje perfect gepigmenteerd. Dit is echt een hele fijne eyeliner!

  • Bourjois Slim Liner Feutre, €12,99

Bourjois Volume Reveal Mascara

Ik ga de deur bijna nooit uit zonder een likje mascara, want het doet je ogen er zo fris uitzien. Deze Volume Reveal mascara van Bourjois is perfect voor de zomer, want je kan op elk moment een nieuwe laag aanbrengen. Ik breng ’s ochtends graag één laagje aan, voor een natuurlijk en subtiel effect, en ’s avonds gebruik ik de mascara opnieuw om meer volume in mijn wimpers te krijgen. En effectief: het werkt! Zonder ook maar één klontertje kan ik de mascara opnieuw en opnieuw gebruiken.

Wat ik ook heel leuk vind aan de mascara, is dat hij op de zijkant een spiegeltje heeft. Op die manier kan je hem gewoon meenemen in je tas, en hem onderweg bijwerken. Top!

  • Bourjois Volume Reveal Mascara, €16,99

Bourjois Palette Sourcils

Ik teken mijn wenkbrauwen niet élke dag bij, maar voor die perfecte zomerse look vind ik het wel mooi om mijn wenkbrauwen in model te brengen. Het Brow Palette of Palette Sourcils van Bourjois is ideaal voor een natuurlijke wenkbrauw, en verkrijgbaar in twee kleuren.

De paletten bevatten elke drie tinten. Links zie je een wax, waarmee je je wenkbrauwen in model kan brengen. In het midden zie je het wenkbrauwpoeder, om je wenkbrauwen bij te werken, en rechts zit een crème highlighter voor onder de wenkbrauw. Bij het palette zit ook een klein borsteltje, met aan de ene kant een recht plat kwastje en aan de andere kant een kleine spoolie.

Op de foto hierboven draag ik geen makeup. Mijn wenkbrauwen zijn niet bijgetekend.

Op de foto hierboven heb ik mijn wenkbrauwen bijgewerkt met het Bourjois Brow Palette, de lichte kleurtjes oogschaduw uit het Palette Les Nudes op mijn ooglid aangebracht, een lijntje gezet met de Slim Liner Feutre en de Volume Reveal mascara gebruikt.

Mijn wenkbrauwen zien er nog heel natuurlijk uit, maar toch zijn ze nu mooi in model en hebben ze geen gaten. Ik ben ook superblij met de mascara, wat een topproduct! Mijn wimpers zijn lang, perfect gesepareerd en vol.

Ook het Palette Les Nudes vind ik heel fijn. In de zomer draag ik niet graag een zware ooglook, maar een subtiel vleugje kleur op mijn oogleden vind ik altijd wel leuk. Ik gebruikte het perzikkleurige tintje over mijn gehele ooglid, en de tweede kleur van rechts om diepte te creëren.

Conclusie

Met de nieuwe producten van Bourjois kan ik een perfecte zomerlook creëren. Het wenkbrauwpalette heeft nu een vast plekje in mijn organizer, en de mascara zit steevast in mijn tas. Ik ben helemaal klaar voor de zomer, en jij? Voor meer informatie, check de Facebookpagina van Bourjois.

Wat is voor jou de perfecte zomerlook?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.