Ikari Skincare Cure 4 & Sérum UV

Een tijdje geleden was ik uitgenodigd om de Ikari Pop-Up vestiging in Gent te bezoeken. Na verwend te worden met cocktails en lekkere hapjes, en een interessant gesprek met een demo ging ik naar huis met twee producten van Ikari om uit te proberen. De voorbije weken probeerde ik flink de producten uit, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees snel verder als je wilt weten wat ik vind van de Ikari Skincare Cure 4 & Sérum UV. 

De producten van Ikari zijn zowel online verkrijgbaar als in de winkel, maar om de producten online te kunnen bestellen moet je eerst een testje invullen om je huidtype te bepalen. Zo leuk! Ik kreeg twee producten mee om uit te proberen: de Cure 4 Filling & Relaxing Serum, en het Sérum Solaire met SPF 50.

Ikari Cure 4 Filling & Relaxing Serum

Het Ikari Cure 4 Filling & Relaxing Serum is een ultra licht serum met vitamine A en hyaluronzuur, dat ervoor gaat zorgen dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Ik heb zelf nog niet echt last van fijne lijntjes en rimpels, maar anti-aging producten kan je niet vroeg genoeg beginnen gebruiken, vind ik. Ik vind het beter om preventief anti-aging te gebruiken, dan er te laat aan te beginnen.

Het serum is erg licht en trekt snel in, en de ingrediëntenlijst is lang maar ziet er heel goed uit. De Cure 4 bevat heel wat verzorgende en hydraterende ingrediënten, en hij bevat zelfs een zonnebescherming. Ik gebruik het serum nu al een tijdje, en ik voel écht dat mijn huid erg zacht is, net na het aanbrengen maar ook op lange termijn.

Ikari Sérum Solaire High Solar Protection Serum SPF 50

Een serum met SPF 50? Dat klinkt zo fijn! Ik gebruik élke dag een SPF van minstens 30, maar het is heel moeilijk om een goede zonnecrème voor je gezicht te vinden. Onlangs vond ik al een UV-bescherming van Pascaud die ik heel fijn vond, maar daar buiten vind ik zonnecrèmes vaak veel te stroef voor mijn gezicht. Ik merk dat een zonnecrème voor het lichaam mijn poriën verstopt en een heel vet residu achterlaat. Daarom ben ik heel benieuwd naar deze Sérum Solaire High Solar Protection Serum SPF 50 van Ikari!

Het serum is heel vloeibaar, dat had ik niet verwacht. Na de eerste keer aanbrengen wist ik het al: deze ga ik nog vaak gebruiken! Het serum voelt heerlijk zacht en trekt snel in, mijn poriën zijn niet verstopt, en ik heb geen last van een glimmend of vet gevoel. Ik koop niet heel vaak gezichtsverzorgingsproducten opnieuw, maar zodra deze op is, weet ik zeker dat ik hem opnieuw ga halen.

Conclusie

Ik ben heel benieuwd geworden naar Ikari, de twee producten die ik vandaag uitprobeerde vind ik alvast top. Het Cure 4 serum maakt mijn huid zacht en glad, en is heel aangenaam in gebruik. Hij trekt snel in en mijn makeup brengt heel fijn aan over het serum. Het Sérum Solaire High Solar Protection Serum SPF 50 is al helemaal fantastisch: het is een serum dat heel licht aanvoelt en snel intrekt, geen residu achterlaat, en mijn poriën niet verstopt. Maar het serum bevat wel een SPF 50, dus je huid is stevig beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Deze laatste is echt een aanrader, een overduidelijke favoriet!

Bescherm jij je gezicht tegen de zon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.