OOTD: Back To Black

Zwart is altijd goed, en hoewel ik niet heel vaak zwart draag, vind ik het nu en dan wel cool om eens een statement te maken. In het zwart! Mijn outfit van vandaag is all black, en is best wel fancy. Voor mij is dit de perfecte outfit voor een diner, of een speciaal event. Check ook mijn broek, want die is super seventies! Lees snel verder.

Mijn top en broek zijn allebei van Boohoo, ik kan echt niet genoeg krijgen van die webshop! De stof is vrij licht, waardoor hij heel mooi valt. Ik hou van de diep uitgesneden decolleté van de top, en hoe hij onderaan breder uitloopt zodat het een heel flowy en luchtig effect geeft. De broek heeft wijde pijpen, en dat is super trendy op dit moment. Ik heb al heel veel complimenten gekregen over de broek, en ik begrijp ook waarom: het model is zo flatterend!

Mijn pumps heb ik ooit – toen ik nog werkte als hostess – bij New Look gekocht. Ze zijn niet superhoog, maar ook niet heel laag, en hebben geen platform vooraan. Ik vind ze heel elegant, ook omdat ze in een punt lopen vooraan.

De zonnebril die ik draag is van Ray-Ban, en droeg ik ook in mijn vorige outfit: Hard To Forget. Ik vind het aviatormodel supercool met de blauwe spiegelglazen!

Hoe leuk is ook mijn armcandy? Het horloge en de armbandjes die ik draag zijn allemaal van My Jewellery. Ik vind het horloge echt supercool, met het rosé gouden metallic bandje, en de armbandjes zijn ook fantastisch. Op het metalen rosé gouden bandje staat: and so the adventure begins, een superleuke quote!

Top & Broek: Boohoo // Pumps: New Look // Zonnebril: Ray-Ban // Horloge & armbandjes: My Jewellery
Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.