Maria Galland

Ik kende het merk nog niet, maar toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik een paar producten van Maria Galland wilde testen, moest ik het wel eens gaan checken. Na een beetje research kwam ik erachter dat het merk echt iets voor mij was, ik kan namelijk niet genoeg krijgen van goede gezichtsverzorgingsproducten. Ik probeerde de voorbije weken daarom een aantal producten van Maria Galland uit, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees dus snel verder!

Ik begin met de Maria Galland Crème Soyeuse Lumin’Eclat, een dag- en nachtcrème die niet alleen verzachtend en anti-aging werkt, maar die ook zorgt voor een prachtige glans op het gezicht. De producten van Maria Galland zijn zowel online verkrijgbaar, als bij het schoonheidsinstituut. Ze zijn niet heel budgetproof, maar bevatten heel veel werkzame stoffen.

  • Maria Galland Crème Soyeuse Lumin’Eclat, €67,00 voor 50ml

Bij de crème zit ook een klein spateltje, zodat je hem gemakkelijk kan aanbrengen. De Crème Soyeuse Lumin’Eclat bevat een innovatieve cocktail van phyto-werkstoffen, die de huid een frisse uitstraling geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Uiteraard bevat deze crème ook hyaluronzuur en aloë vera.

De crème is vrij rijk, dus een beetje tijd nodig om in te trekken, maar zodra hij helemaal is ingetrokken laat hij geen residu achter. Ik denk dat deze crème het beste werkt bij mensen met een wat drogere huid, zodat droge plekjes of velletjes verdwijnen. Verder ruikt hij heel subtiel en aangenaam, en maakt hij mijn huid inderdaad erg zacht! Ik heb het geluk dat ik zelf nog geen fijne lijntjes of rimpels heb, dus of hij daar goed tegen werkt kan ik moeilijk zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat een fijne, hydraterende crème sowieso goed werkt tegen lijntjes, dus ik geloof zeker in deze Crème Soyeuse Lumin’Eclat!

Ik kreeg ook een setje met twee zonnecrèmes en een verzachtende lotion opgestuurd. Jullie weten dat ik er altijd op hamer dat je je huid goed moet beschermen tegen de zon, dus met een extra zonnebescherming kan je mij altijd een plezier doen!

Van links naar rechts zie je deze producten:

  • Soin Protecteur Visage SPF 30, €37,00 voor 200ml
  • Soin Protecteur Satiné Visage & Corps SPF 25, €39,00 voor 200ml
  • Soin Après-Soleil Visage & Corps, €37,00 voor 200ml

Hierboven zie je de Soin Protecteur Visage SPF 30 (nummer 193). Het is een vrij lichte crème, die gemakkelijk aanbrengt en geen vet laagje achterlaat. Ideaal voor het gezicht, dus! SPF 30 is voor mij net genoeg voor elke dag.

Het verschil met de Soin Protecteur Satiné Visage & Corps is groot: deze nummer 196 is een stuk zachter en luchtiger, en voelt iets frisser aan op de huid. Deze lotion zou je dus ook kunnen gebruiken op je lichaam, maar voor je gezicht is hij ook heel fijn.

Na een tijdje in de zon doorgebracht te hebben, gebruik je de Soin Après-Soleil Visage & Corps om je huid opnieuw te hydrateren en te kalmeren. De crème bevat kappertjesextract om de huid te kalmeren en gistproteïnen die het vochtgehalte weer op peil brengen. Hij voelt heerlijk zacht op de huid en verfrist onmiddellijk.

Maria Galland heeft niet enkel hele fijne gezichtsverzorging, maar ook make-up. Ik mocht een Blush Stick uitproberen, en was benieuwd of ik die ook zo fijn zou vinden als hun verzorgingsproducten! De Blush Stick Eclat is verkrijgbaar in één kleur, en zou niet vet of plakkerig aanvoelen.

Het kleurtje van de blush ziet er alvast mooi uit. Het is een kleur die bij elk huidtype goed kan matchen en hij is niet té opvallend, zodat hij bij iedereen goed past. De blush stick bevat geen zonnefilters, maar dat maakt niet uit: wij brengen toch altijd een zonnecrème aan onder onze make-up!

Het kleurtje is een vrij roze kleurtje dat aan de koele kant is, en de blush is inderdaad niet vet of plakkerig. Dat heb je vaak bij crèmeblushes: dat ze vlekkerig of kleverig worden op je wangen, maar dat is bij deze Maria Galland Blush Stick Eclat zeker niet het geval. Hij blendt mooi uit en geeft een satijnglans aan mijn wangen.

Conclusie

Wat is het fijn om een nieuw merk te leren kennen, en al zeker als de producten van goede kwaliteit zijn. Ik vind vooral de Crème Soyeuse Lumin’Eclat heel fijn, want die voedt mijn huid diep en geeft een glow aan mijn wangen. Ook de Blush Stick Eclat is heel fijn, zeker voor mensen die een natuurlijke look willen. Als je op zoek bent naar fijne producten, die veel werkzame stoffen bevatten, raad ik je zeker aan om eens bij Maria Galland te gaan kijken!

Ken jij Maria Galland al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.