OOTD: C’Est La Vie

Gisteren ben ik naar Berlijn gegaan, en vandaag ben ik weer teruggekomen. Het was super, check zeker ook mijn instagram en instagram stories voor meer! Vandaag deel ik je een outfit die ik in Berlijn droeg. Ik ging voor een superleuke broek met luipaardprint, een leren vestje en hoge hakken! Het was nogal een uitdaging om de stad rond te lopen op hoge hakken, maar ik moest hard zijn; en het is gelukt! Lees snel verder als je mijn outfit van de eerste dag in Berlijn wilt zien!

Mijn superleuke broek met luipaardprint is van ALIX en kreeg ik opgestuurd van Acris. Ik hou van het printje, uiteraard, maar ook de zwarte streep aan de zijkant van de broek is heel cool. Dat maakt het geheel wat sportiever, en ik vind dat dat goed bij mijn stijl past.

Mijn t-shirt is een super basic shirtje dat ik bij America Today vond, misschien herken je het nog van mijn shoplog van Amsterdam!

Het (nep)leren vestje dat ik draag is van Boohoo, en kon ik in de solden enorm goedkoop scoren. Op de rug staat geschreven C’est La Vie, en dat maakt het jasje wat minder “standaard”.

De schoenen die ik draag zijn van Fabulous Fabs, en zien er misschien niet zo comfortabel uit, maar dat zijn ze wel! Ik kreeg er al veel complimenten over, en ik begrijp ook waarom: ze zijn echt elegant en hebben de perfecte hoogte! Ze zijn nu ook verkrijgbaar bij Vente-Exclusive, dus allen daarheen!

Mijn halsketting, die mijn naam draagt, kreeg ik van Names4Ever. Je kan er allerlei juwelen laten personaliseren, en deze zilveren naamketting vond ik er wel heel leuk uitzien. Persoonlijker kan het niet worden!

De clutch, ten slotte, is van Neuville, en kreeg ik mee naar huis in de goodiebag na het evenement in Maasmechelen Village. Hij heeft een handige band aan de achterkant waardoor je hem goed kan vasthouden, en hij ziet er stijlvol uit. Nog een pluspunt: er kan meer in dan je zou denken!

Broek: ALIX // T-shirt: America Today // Vest: Boohoo // Halsketting: Names4Ever // Schoenen: Fabs Fabulous // Clutch: Neuville
Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.