Event: Collishop Garden Party

Onlangs was ik samen met enkele andere bloggers uitgenodigd voor een diner met Collishop. Zonder een idee van wat ik kon verwachten, ging ik naar Antwerpen, Linkeroever, naar het KAS (Kunst Aan de Stroom). Het werd uiteindelijk een hele leuke avond, met heerlijk eten, een prachtig decor en fantastische mensen. Lees snel verder als je foto’s wil zien van dat alles! 

Na een dagje shoppen kwam ik aan met Paulien van A Fashion Taste en Axelle van La Vie d’Ax op het event. Het was een hele opdracht om er te geraken, want in Antwerpen liggen de wegen overal open, dus moest ik uiteindelijk een taxi bellen om op de locatie te raken.

Maar de tocht was het zeker waard. Het eerste dat me opviel, was het feit dat de locatie er prachtig uitzag. De tafel was perfect gedekt en helemaal pinterest-proof, en overal waren mooie bloemen gelegd en schattige zithoekjes gemaakt.

Meteen kregen we een alcoholvrije cocktail aangeboden, en ik koos uiteraard voor die met aardbei. En ja: hij was zo lekker als hij eruitzag!

We babbelden even bij, want er was veel te vertellen!

En dan was het tijd voor de workshop/demo. We kregen een hele interessante uitleg over veganistisch eten door Julie van Julie’s Lifestyle.

En uiteraard moest het eten ook geproefd worden! Maar niet voordat ik enkele foto’s had gemaakt.

Hoe heerlijk ziet het resultaat eruit? We kregen ook allemaal een mapje mee naar huis waar de gerechten in staan, en deze twee ga ik zeker eens uitproberen want het was écht goed!

Hoe donkerder het werd, hoe frisser, maar dat kon de pret niet drukken!

Ik zie er misschien een beetje boos uit, maar ik was wel echt blij met het heerlijke eten!

Alle decoratie en tafelspullen zijn van Collishop, en ook in de keuken werd er gewerkt met apparatuur die je bij Collishop kan bestellen. Ik heb zelf nooit eerder geshopt bij Collishop, maar na deze tafel te zien, kan je toch niet anders dan even gaan checken? Op de website van Collishop vind je niet enkel alles voor in de keuken en aan tafel, maar ook decoratiespullen, elektro, babyspullen en meer.

Vind jij het leuk om je tafel te versieren?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.